CELEBRITIES

H Sharon Stone αποχαιρετά το καλοκαίρι με την πιο cool selfie


JTeam

29 Αυγούστου 2022

H Sharon Stone αποχαιρετά το καλοκαίρι με την πιο cool selfie
Η ανάρτηση της Sharon Stone και το χιουμοριστικό σχόλιο στην περιγραφή

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Sharon Stone, δίπλα στην πισίνα ενώ κάνει ηλιοθεραπεία. Η 64χρονη ηθοποιός, μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της στο Ιnstagram και αυτήν την φορά η δημοσίευση της με μαγιό, προκάλεσε εντυπώσεις, με το κοινό να αφήνει σχόλια θαυμασμού. Εκείνη ωστόσο, πόσταρε την φωτογραφία γράφοντας στην λεζάντα με χιουμοριστικό ύφος: «Γιατί να βρίσκομαι σε φόρμα πάντα, όταν τελειώνει το καλοκαίρι», αναρωτήθηκε η ηθοποιός, δημοσιεύοντας την παρακάτω φωτογραφία, στην οποία ποζάρει μπροστά από έναν καθρέφτη, με ένα tribal bikini.

Η πρωταγωνίστρια από το «Βασικό Ένστικτο» φροντίζει το σώμα και την διατροφή της και όπως έχει εξομολογηθεί είναι τρόπος ζωή για εκείνη.

Toν Ιούλιο η ηθοποιός είχε κάνει μια υπέροχη εμφάνιση με την Mariah Carey, την Sharon Stone και την Drew Barrymore στο fashion show του οίκου Dolce & Gabbana στις Συρακούσες της Σικελίας. Οι 4 σταρς ήταν ανάμεσα στο κοινό, αλλά γρήγορα έγιναν οι απόλυτες πρωταγωνίστριες όταν πόζαραν για φωτογραφίες μετά το τέλος του show.

Αυτό που έκανε αυτή τη στιγμή ακόμη πιο μοναδική ήταν τα υπέροχα looks τους με την υπογραφή των Dolce & Gabbana.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.