CELEBRITIES

Helen Mirren, Sharon Stone, Mariah Carey και Drew Barrymore εντυπωσίασαν στο fashion show του Dolce & Gabbana στην Ιταλία


JTeam

10 Ιουλίου 2022

Helen Mirren, Sharon Stone, Mariah Carey και Drew Barrymore εντυπωσίασαν στο fashion show του Dolce & Gabbana στην Ιταλία
Μια "fashion" συνάντηση που δεν περιμέναμε

Το Σάββατο 9 Ιουλίου, η Mariah Carey, η Sharon Stone, η Helen Mirren και η Drew Barrymore παρακολούθησαν το fashion show του οίκου Dolce & Gabbana στις Συρακούσες της Σικελίας και έκλεψαν τις εντυπώσεις τόσο με τις ξεχωριστές δημιουργίες που επέλεξαν όσο και με τη διάθεσή τους.

Οι 4 σταρς βρέθηκαν στο κοινό, αλλά γρήγορα έγιναν οι απόλυτες πρωταγωνίστριες όταν πόζαραν για φωτογραφίες μετά το τέλος του show.

Στο video μάλιστα που κατέγραψε η Vogue Italy, η 53χρονη Carey, η 64χρονη Stone, και η 76χρονη Mirren γελούν και δείχνουν να απολαμβάνουν ιδιαίτερα αυτή τη συνάντηση. Αυτό που έκανε αυτή τη στιγμή ακόμη πιο μοναδική ήταν τα υπέροχα looks τους που πιθανότατα ήταν με την υπογραφή των Dolce & Gabbana.

Όλες οι σταρς μοιράστηκαν στιγμιότυπα στα προσωπικά τους social media και εμείς θαυμάσαμε πόσο εντυπωσιακές αλλά και cool ήταν!

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.