CELEBRITIES

H Meghan Markle συγχωρεί αλλά δεν ξεχνά - Όλα όσα είπε στην νέα της συνέντευξη


JTeam

29 Αυγούστου 2022

H Meghan Markle συγχωρεί αλλά δεν ξεχνά - Όλα όσα είπε στην νέα της συνέντευξη
Η Δούκισσα του Sussex έκανε ένα από τα ωραιότερα εξώφυλλα και μίλησε για την επιστροφή της στα media

Η Meghan Markle ποζάρει για το cover του νέου τεύχους του περιοδικού «The Cut» κάνοντας μία από τις ωραιότερες φωτογραφίσεις που έχει κάνει μέχρι σήμερα. Μάλιστα είναι το πρώτο εξώφυλλο που κάνει μετά την αποχώρηση από το Παλάτι. Η ίδια αποκαλύπτει πως η καθημερινότητά της έχει αλλάξει ριζικά και αναφέρει πως πρόκειται να επιστρέψει στον κόσμο των media, ανοίγοντας πλέον το δικό της λογαριασμό στο Instagram.

"Όταν τα media έχουν σχηματίσει μία ιστορία γύρω από εσένα, είναι πολύ ωραίο να έχεις τη δυνατότητα να πεις τη δική σου ιστορία", δήλωσε έχοντας τη διάθεση να πει τα πράγματα όπως ακριβώς τα νιώθει.

Η Meghan μίλησε για την συνεργασία της με τη πλατφόρμα Spotify και πρόσφατα παρουσιάστηκε το πρώτο επεισόδιο της σειράς podcast, το οποίο έχει το όνομα "Archetypes". H Meghan αναλύει τον φεμινισμό και τα διπλά πρότυπα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες αλλά και τα στερεότυπα που υπάρχουν. Πρώτη καλεσμένη ήταν η καλή της φίλη Serena Williams.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η Δούκισσα θέλει να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο podcast για να αναλύσει τις «ταμπέλες» που δέχονται συχνά οι σύγχρονες γυναίκες και να τα καταρίψει συζητώντας με αγαπημένους της φίλους.

«Θα έχω συζητήσεις με γυναίκες που ξέρουν πολύ καλά αυτά τα στερεότυπα που διαμορφώνουν τις ιστορίες μας. Και θα μιλήσω και σε ιστορικούς για να καταλάβω πώς βρεθήκαμε εδώ εξαρχής», ανέφερε η ίδια για το podcast.

Ακόμη, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στη βασιλική οικογένεια και πιο συγκεκριμένα στην επιστροφή της στο Ηνωμένο Βασίλειο κατά τη διάρκεια του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ.

"Πηγαίνεις πίσω και ανοίγεις συρτάρια. Και σκέφτεσαι, ω θεε μου, αυτό είναι που έγραφα στο ημερολόγιό μου εκεί. Και εδώ είναι οι κάλτσες μου από εκείνη την εποχή", τονίζοντας πόσο περίργα βίωσε αυτή την επιστροφή.

Αν και η Meghan και ο Ηarry έχουν παραιτηθεί από τα βασιλικά τους καθήκοντα, η Meghan εξακολουθεί να γνωρίζει πολύ καλά ότι οι άνθρωποι τη βλέπουν ως πριγκίπισσα.

«Γνωρίζω ότι υπάρχουν κοριτσάκια που συναντώ και λένε «Θεέ μου, είναι μια πραγματική πριγκίπισσα.Τα κοιτάζω όλα και σκέφτομαι, έχεις τη δύναμη μέσα σου να δημιουργήσεις μια ζωή μεγαλύτερη από οποιοδήποτε παραμύθι που έχεις διαβάσει. Δεν το εννοώ αυτό με την έννοια «Θα μπορούσες να παντρευτείς έναν πρίγκιπα μια μέρα. Εννοώ ότι μπορείς να βρεις αγάπη. Μπορείς να βρείς την ευτυχία. Μπορείς να αντιμετωπίσεις αυτό που θα μπορούσε να αισθάνεσαι σαν το μεγαλύτερο εμπόδιο και μετά μπορείς να ξαναβρείς την ευτυχία».

Jenny.Gr

Ο πρίγκιπας Harry όπως αποκαλύπτει είναι το μεγαλύτερο στήριγμά για εκείνη και δεν σταματά να την ενθαρρύνει. Πολλές φορές της τονώνει το ηθικό λέγοντάς της ότι μπορεί να είναι μητέρα και παράλληλα να κάνει όλα όσα θέλει και στους άλλους τομείς.

Η Meghan γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Los Angeles αλλά για τον πρίγκιπα Harry η μετακόμιση είναι μία νέα αρχή. Ο ίδιος είπε στο περιοδικό: «Λοιπόν, κοίτα, δημιουργούμε μια νέα παρέα μαζί. Δημιουργούμε ένα νέο πράγμα μαζί».

Jenny.Gr

Τέλος,η Markle σε μία όλο νόημα φράση μίλησε για την έννοια της συγχώρεσης, δίνοντας μια απάντηση στη σχέση που έχει τώρα με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

«Νομίζω ότι η συγχώρεση είναι πραγματικά σημαντική. Χρειάζεται πολύ περισσότερη ενέργεια για να μην συγχωρείς αλλά χρειάζεται πολλή προσπάθεια για να συγχωρήσεις. Έχω κάνει πραγματικά μια ενεργή προσπάθεια, ειδικά γνωρίζοντας ότι μπορώ να πω οτιδήποτε».

Να θυμήσουμε ότι τον Δεκέμβριο του 2020, αφότου Harry και Meghan παραιτήθηκαν από τους βασιλικούς τους τίτλους έχουν ξεκινήσει μία νέα ζωή αφήνοντας πίσω τους όλα τα στερεότυπα του Παλατιού.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.