CELEBRITIES

Το άβολο comeback του Johnny Depp στα VMAS μας έκανε να αναρωτηθούμε «γιατί;»


JTeam

29 Αυγούστου 2022

Το άβολο comeback του Johnny Depp στα VMAS μας έκανε να αναρωτηθούμε «γιατί;»
Η εμφάνιση που δίχασε

Περίπου τρεις μήνες μετά την πολύκροτη δίκη κατά της πρώην συζύγου του, Amber Heard, ο Johnny Depp έκανε το βράδυ της Κυριακής την πρώτη του δημόσια εμφάνιση κατά τη διάρκεια των μουσικών βραβείων του MTV.

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε με το πρόσωπό του ψηφιακά τοποθετημένο μέσα σε στολή αστροναύτη, παραπέμποντας στο εμβληματικό λογότυπο Moon Man του διάσημου μουσικού καναλιού.

Ο Depp σε μια σειρά δηλώσεων που προκάλεσαν αίσθηση αποκάλυψε πως είναι και πάλι διαθέσιμος για "γενέθλια, γάμους και αγρυπνίες, ό,τι χρειαστεί. Είμαι και οδοντίατρος".

Έχοντας πρόσφατα ανακοινώσει πως θα σκηνοθετήσει την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του μετά από 25 χρόνια για τη ζωή του ζωγράφου Αμεντέο Μοντιλιάνι, ο Depp κατά τη διάρκεια της τελετής τόνισε "Χρειαζόμουν τη δουλειά" ενώ συμπλήρωσε "Ας επιστρέψουμε στη μουσική, εντάξει;"

Πολλοί ήταν εκείνοι που ενοχλήθηκαν με την εμφάνισή του, με κάποιον να σχολιάζει: «Το γα@@@@ MTV που έδωσε βήμα στον Johnny Depp» και «Το MTV είναι τόσο αηδιαστικό γι’ αυτή τη βλακεία με τον Johnny Depp». Άλλοι πάλι είχαν θετικά να πουν. «Ο Johnny Depp είναι τόσο αστείος και είμαι τόσο χαρούμενος να τον βλέπω να απομακρύνεται από το μίσος και τα ψέματα», ήταν ένα σχόλιο, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Jenny.Gr

H εμφάνιση του Johnny Depp στα MTV Video Music Awards είναι η πρώτη του σταρ σε κανάλι εθνικής εμβέλειας στις ΗΠΑ, μετά τη δικαστική διαμάχη με την Αμπερ Χερντ. Η τελευταία φορά που ο Johnny Depp είχε εμφανιστεί σε κανάλι εθνικής εμβέλειας ήταν το 2017, στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ.

Το MTV φάνηκε να παίρνει με αυτόν τρόπο θέση υπέρ του στη διαμάχη μεταξύ Amber Heard και Johnny Depp που δεν έχει λήξει ακόμα, καθώς η πρώην σύζυγός του έχει ασκήσει έφεση επί της απόφασης που τον δικαιώνει στην υπόθεση της συκοφαντικής δυσφήμισης εις βάρος του, που προέκυψε από άρθρο της στην The Washington Post. Η δική του πλευρά έχει επίσης ασκήσει έφεση για την κατηγορία εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμιση για την οποία δικαιώθηκε η Amber Heard.

Ο ηθοποιός πέρασε τους τρεις μήνες που ακολούθησαν την απόφαση της πολύκροτης δίκης του με την Amber Heard, περιοδεύοντας με το συγκρότημά του, The Hollywood Vampires. Επιπλέον επέστρεψε στην υποκριτική, αφού όπως ανακοινώθηκε πρόκειται να υποδυθεί τον βασιλιά Louis XV στην ταινία Jeanne du Barry, σε σκηνοθεσία της Γαλλίδας Maïwenn.

Είναι ολοφάνερο ότι ο Johnny Depp προσπαθεί διακαώς να επιστρέψει στη βιομηχανία του θεάματος και να κερδίσει πίσω λίγη από την χαμένη συμπάθεια μια μεγάλης μερίδας του κοινού που απογοητεύτηκε από όσα ήρθαν στην δημοσιότητα για εκείνον κατά την διάρκεια της διαμάχης. Όμως ο τρόπος που το κάνει είναι κάπως άβολος. Τουλάχιστον η εμφάνιση στα VMAs.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.