CELEBRITIES

H Victoria Beckham ζει τον εφιάλτη της σε τρενάκι λούνα παρκ και ο David το διασκεδάζει


JTeam

31 Αυγούστου 2022

H Victoria Beckham ζει τον εφιάλτη της σε τρενάκι λούνα παρκ και ο David το διασκεδάζει
Σίγουρα δεν έχουμε ξαναδεί την Victoria Beckman τόσο έντρομη ποτέ άλλοτε

Ας ξεκινήσουμε λέγοντας ότι το λούνα παρκ όσο διασκεδαστικό και αθώο και αν ακούγεται δεν είναι για όλους. Αυτή την άποψη είχε και η Victoria από ότι καταλάβαμε μετά την πρόσφατη επίσκεψή της σε ένα λούνα παρκ. Στο πλευρό της είχε τον αγαπημένο της σύζυγο, David Beckham, o οποίος διασκέδασε αυτή την ξεχωριστή εμπειρία.

Κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στο Άσπεν λοιπόν, οι δυο τους επέλεξαν να απολαύσουν μία βόλτα με ένα τρενάκι στο λούνα παρκ. Η Victoria όμως δεν πέρασε καθόλου καλά αφού έδειχνε πραγματικά έντρομη σε όλη τη διαδρομή.

Η ίδια βιντεοσκόπησε τη στιγμή, την οποία αργότερα δημοσίευσε στο TikTok. Κατά τη διάρκεια της βόλτας μάλιστα η ίδια φώναζε: «Φοβάμαι τόσο πολύ τα τρενάκια. Είμαι τόσο φοβισμένη τώρα. Μην πηγαίνεις γρήγορα. Όχι, όχι, όχι. Νιώθω άρρωστη.. Ω! Θεέ μου... σταμάτα», ενώ ο συζυγός της γελούσε από πίσω.

@victoriabeckham Trying to overcome my greatest fear 😧 I am literally terrified of anything that even resembles a rollercoaster!! Get the feeling @davidbeckham ♬ original sound - Victoria Beckham

Η ίδια απαντούσε και στα γέλια του David: «Δεν είναι αστείο». Στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Προσπαθώ να ξεπεράσω τον μεγαλύτερο φόβο μου. Τρομάζω κυριολεκτικά με οτιδήποτε θυμίζει τρενάκι του λούνα παρκ!! Ο David απολαμβάνει πραγματικά αυτή τη βόλτα

Εμείς θα πούμε πάντως μπράβο Victoria για το θάρρος σου!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.