CELEBRITIES

H Charlize Theron φορά το πιο stylish μαγιό και χαλαρώνει σε παραλία της Τοσκάνης


JTeam

4 Σεπτεμβρίου 2022

H Charlize Theron φορά το πιο stylish μαγιό και χαλαρώνει σε παραλία της Τοσκάνης
Η Charlize Theron συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές της στην Τοσκάνη μαζί με τις κόρες της

Πιο συγκεκριμένα, η σταρ που βρίσκεται στην Ιταλία σχεδόν όλο το καλοκαίρι για τις ανάγκες των γυρισμάτων του sequel του “The Old Guard” του Netflix, έκανε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις και απόλαυσε τη θάλασσα.

Jenny.Gr
BACKGRID- pagesix.com

Η Theron εντοπίστηκε από τους φωτογράφους στο Porto Ercole μαζί με τις κόρες της, τη 10χρονη Jackson και την 7χρονη August. Φυσικά δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη και δεν γινόταν να μη θαυμάσουμε το υπέροχο στιλ της ακόμη και στη παραλία. Επέλεξε ένα λευκό ολόσωμο μαγιό που της ταίριαζε μοναδικά.

Jenny.Gr
BACKGRID- pagesix.com

Η Charlize διαμένει στο πολυτελές ξενοδοχείο Il Pellicano και σύμφωνα με το Six Page έκανε ηλιοθεραπεία στη θάλασσα, δεν σταμάτησε να παίζει με τις δυο κόρες της και περνούσε πολύ χρόνο στην ιδιωτική βεράντα του ξενοδοχείου.

Jenny.Gr
BACKGRID- pagesix.com


Να σας θυμήσουμε ότι σύμφωνα με ένα δημοσίευμα του Us Μagazine ωστόσο, φαίνεται πως η Theron βρήκε τον έρωτα στα μάτια του 45χρονου μοντέλου Gabriel Aubry. O Aubry είχε σχέση με την Halle Berry που είχε κρατήσει σχεδόν 5 χρόνια και είχαν αποκτήσει μαζί και μια κόρη, την 14χρονη σήμερα Nahla.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.