CELEBRITIES

Emily Ratajkowski: «Τηv λέει» στον πρώην της για την εμφάνισή του, σε σατιρικό βίντεο


JTeam

5 Σεπτεμβρίου 2022

Emily Ratajkowski: «Τηv λέει» στον πρώην της για την εμφάνισή του, σε σατιρικό βίντεο
Το "beef" μεταξύ του πρώην ζευγαριού έχει ήδη αρχίσει - Η tik tok ανάρτηση της Emily για το γούστο της στους άντρες

Ο αντρικός πληθυσμός έχει δείξει την αγάπη του και την αδυναμία προς το πρόσωπο της Emily Ratajkowski. Εκείνη όμως ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε τον κάποτε αγαπημένο της Sebastian Bear-McClard. Παντρεύτηκαν το 2018, ενώ τρία χρόνια μετά απέκτησαν και το πρώτο τους παιδί. Ποτέ δεν έκρυψαν τον έρωτα τους, ενώ τα αποκαλυπτικά στιγμιότυπα από το ζευγάρι ενθουσίαζαν τους followers.

Η θυελλώδης σχέση αυτή όμως, έχει λάβει τέλος, αφού έχουν υποβάλλει το διαζύγιο τους. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό, αιτία του χωρισμού ήταν η απιστία του συντρόφου της.

Ο χωρισμός και η εμπειρία της απιστίας όπως είναι φυσικό, έχουν επηρεάσει το 31χρονο μοντέλο και influencer, η οποία δεν διστάζει να αφήσει αιχμές για τους άντρες... και όλοι καταλαβαίνουν σε ποιον αναφέρεται. Λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της, η Emrata δημοσιεύει ένα ακόμη tik tok, που δεν το λες και τυχαίο...

«Όταν εκείνος νομίζει ότι είναι δεκάρι, επειδή σε κέρδισε, αλλά στην πραγματικότητα σου αρέσουν οι άσχημοι άντρες».

@emrata

♬ original sound - Emrata

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.