CELEBRITIES

Julia Roberts & George Clooney φιλήθηκαν 80 φορές για να πετύχουν μία σκηνή στη νέα τους ταινία


JTeam

6 Σεπτεμβρίου 2022

Julia Roberts & George Clooney φιλήθηκαν 80 φορές για να πετύχουν μία σκηνή στη νέα τους ταινία
Clooney και Julia Roberts παραμένουν στενοί φίλοι και συνεργάτες και προωθούν τη νέα τους ταινία «Ticket to paradise»

Τα λόγια είναι περιττά για το κινηματογραφικό ζευγάρι George Clooney και Julia Roberts, το οποίο όσα χρόνια και αν περάσουν, φαίνεται πως το κοινό δεν θα τους βαρεθεί ποτέ. Ύστερα λοιπόν από αρκετά χρόνια επιστρέφουν και πάλι μαζί, για να πρωταγωνιστήσουν σε νέα ταινία που θα κυκλοφορήσει τον φετινό Οκτώβριο. Πρόκειται για το «Ticket to paradise» και πρόσφατα, οι δυο ηθοποιοί μίλησαν τόσο για την συνεργασία τους, την υπόθεση της ταινίας, αλλά και το περιστατικό με τη σκηνή φιλιού που είχαν και χρειάστηκε να γυρίσουν ξανά και ξανά, και ξανά.

Συνεργάτες και φίλοι για πάνω από δυο δεκαετίες, έχουν αναπτύξει μια στενή σχέση και ιδιαίτερη χημεία. Ωστόσο, μια και μόνο σκηνή στην οποία έπρεπε να δώσουν ένα φιλί, ήταν αρκετή για να φέρει μεταξύ τους αμηχανία, αφού για να βγει σωστή, χρειάστηκε να γυριστεί 80 φορές. Προτού όμως φτάσουμε στο σημείο όπου οι δυο τους μιλάνε για αυτήν τη σκηνή, οι δυο ηθοποιοί μίλησαν για πολλά ακόμα στην από κοινού συνέντευξη στους New York Times.

Στην «Ticket to paradise», οι δύο σταρ υποδύονται ένα ζευγάρι διαζευγμένων γονέων που πηγαίνουν στο Μπαλί για να εμποδίσουν την κόρη τους (την υποδύεται η Kaitlyn Dever) να κάνει το ίδιο λάθος που έκαναν κι αυτοί πριν από 25 χρόνια: να παντρευτεί.

Οι ηθοποιοί για τα γυρίσματα ταξίδεψαν μέχρι την Αυστραλία, με τον Clooney να είναι με την οικογένειά του και την Amal και η Julia να έχει αναλάβει τον ρόλο της θείας JuJu για τα παιδιά του -όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο ηθοποιός. H Julia Roberts δήλωσε μάλιστα πως η οικογένεια του Clooney την έσωσε από τη μοναξιά για όλο αυτό το διάστημα που χρειάστηκαν να λείψουν εξαιτίας των γυρισμάτων. Η οικογένεια της Roberts έμεινε πίσω στις ΗΠΑ και εκείνη δεν παρέλειψε να πει το πόσο ευγνώμων ήταν που είχε δίπλα της την οικογένεια του Clooney, όσο βρισκόταν μακριά από το σπίτι της.

Roberts και Clooney μίλησαν τέλος για το γεγονός πως χρειάστηκε να φιληθούν 80 φορές προκειμένου να πετύχουν την ιδανική σκηνή, με τον Clooney, να το λέει στη σύζυγό του Amal και εκείνη να απορεί λέγοντας «Τι στο καλό;». Όπως δήλωσαν, εκείνη τη στιγμή τους είχε πιάσει νευρικό γέλιο και δεν μπορούσαν να συγκεντρωθούν, γυρίζοντας την σκηνή 79 ολόκληρες φορές, για να το πετύχουν τελικά στην 80η. Υποθέτουμε πλέον πως, για αυτούς, θα είναι το αντίστοιχο του να φιλάς ερωτικά τον κολλητό σου. Ακόμα και στα ψέμματα, δεν μπορεί παρά να είναι αστείο.

Η ταινία που αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 21 Οκτωβρίου, έχει σκηνοθετηθεί από τον Ol Parker, ο οποίος έχει γυρίσει και το λατρεμένο "Mama Mia".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.