CELEBRITIES

O David Schwimmer τρολάρει την Jennifer Aniston μέσα από τη μπανιέρα του


JTeam

8 Σεπτεμβρίου 2022

O David Schwimmer τρολάρει την Jennifer Aniston μέσα από τη μπανιέρα του
Jennifer Aniston και David Schwimmer δεν χάνουν το χιούμορ τους και ας έχουν περάσει πάνω από δυο δεκαετίες από τα «Φιλαράκια»

Κάποιοι έχουν ταλέντο στο troll και αυτό δεν κρύβεται, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τον David Schwimmer, τον συμπρωταγωνιστή της Aniston από τα «Φιλαράκια». Η Jennifer έχει δημιουργήσει την δική της σειρά με προιόντα περιποίησης μαλλιών και μέσα από μια δημοσίευση της, ήθελε να ενημερώσει τους ακολούθους της, πως έρχονται νέα λανσαρίσματα. Τα προϊόντα αυτά, αφορούν το λούσιμο, γι' αυτό και βλέπουμε την ηθοποιό στην νέα δημοσίευση της να απολαμβάνει το μπάνιο της.

Τα μαλλιά της Aniston αποτελούσαν σημείο αναφοράς, με πολλές θαυμάστριες της να επιθυμούν να αποκτήσουν το ίδιο χτένισμα και χρώμα. Και ενώ η Jennifer θέλησε να ενθουσιάσει το κοινό με τα νέα λανσαρίσματα για το λούσιμο, τα πράγματα φαίνεται να πήγαν καλύτερα απ' ότι περίμενε... αφού λίγη ώρα μετά ήρθε και το τρολάρισμα από τον αγαπημένο της συνάδελφο David Schwimmer.

Σε αυτήν την εικόνα, βλέπουμε την Aniston να ανακοινώνει τα νέα προϊόντα μαλλιών μέσα από την μπανιέρα της...

Και εδώ έχουμε τον Schwimmer, να δίνει την δική του εκδοχή, κάνοντας μια αναπαράσταση της εικόνας και γράφοντας στην λεζάντα απευθυνόμενος στην Aniston: «Μια πετσέτα ίσως;»

Τα σχόλια αλλά και οι στιγμές γέλιου που χάρισε ο γνωστός ηθοποιός ήταν αμέτρητες...

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.