CELEBRITIES

Πως οι Spice Girls οδήγησαν την Mel C στην κατάθλιψη και την ανορεξία


JTeam

11 Σεπτεμβρίου 2022

Πως οι Spice Girls οδήγησαν την Mel C στην κατάθλιψη και την ανορεξία
@melaniemusic
H Mel C μιλά ανοιχτά για την κλινική κατάθλιψη που αντιμετώπισε, την ανορεξία, την διαταραχή επεισοδιακής υπερφαγίας, το σοβαρό άγχος και την αγοραφοβία

Κάποτε άνηκε σε ένα από τα κορυφαία συγκροτήματα της εποχής. Τις Spice Girls, οι οποίες έβλεπαν την μια επιτυχια τους να διαδέχεται την επόμενη. Έγινε γνωστή με το ψευδώνυμο Mel C και έδειχνε πάντοτε χαμογελαστή και ευδιάθετη, χωρίς κανείς να γνωρίζει την δική της μάχη που έδινε με την κατάθλιψη και τις διατροφικές διαταραχές.

Η Melanie ερχόμενη στο σήμερα, δεν διστάζει να αποκαλύψει όλα όσα πέρασε εκείνο το διάστημα που βρισκόταν μπροστά στην δημοσιότητα. Μέσα από την αυτοβιογραφία της με τίτλο Who I Am, που θα κυκλοφορήσει προσεχώς στη Μεγάλη Βρετανία, αποκαλύπτει τον αγώνα που έδωσε για να ξεπεράσει την κατάθλιψη, την ανορεξία και τις αυτοκτονικές σκέψεις που έκανε όσο ήταν μέλος των Spice Girls.

Με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας της, έδωσε και μια συνέντευξη στην Daily Mail, όπου μίλησε για την ζωή της σήμερα, αλλά και τις σκοτεινές ημέρες του παρελθόντος που έφεραν δημοσιότητα και την έκαναν να αρρωστήσει. Σήμερα βέβαια πολλά έχουν αλλάξει για την Mel C, είναι μητέρα μίας 13χρονης κόρης, της Scarlett και ζει με τη φιλοσοφία του μέτρον άριστο, έχοντας αφήσει τις μέρες της δόξας και της πίεσης που έφερε αυτή στη ζωή της πίσω της.

«Τόσοι νέοι άνθρωποι είναι διψασμένοι για την διασημότητα», δήλωσε η Mel C

«Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματά μου όταν σκέφτομαι το παρελθόν γιατί με αυτά τα κορίτσια πετύχαμε τόσα πολλά, κάναμε αληθινά τα πιο τρελά μας όνειρα», εξηγεί στη Daily Mail η Mel C. «Δεν ήθελα ποτέ να σκέφτομαι αρνητικά εκείνη την εποχή, αλλά είναι σημαντικό για μένα να μιλήσω για τα δύσκολα κομμάτια του παρελθόντος μου. Η κουλτούρα μάς άλλαξε τόσο πολύ και τόσοι νέοι άνθρωποι είναι διψασμένοι για την διασημότητα. Θέλω απλά να είναι προετοιμασμένοι. Δεν είναι ένα μονοπάτι στρωμένο με ροδοπέταλα», πρόσθεσε εξηγώντας τι την έκανε να γράψει το βιβλίο της.

«Ήμουν άρρωστη για μερικά χρόνια», είπε η Mel C στη Daily Mail.«Όταν κοιτάζω πίσω, δεν ξέρω πώς τα κατάφερα σωματικά, αν σκεφτείς με πόσα λίγα ζούσα και πόσο γυμναζόμουν παράλληλα με ένα σκληρό πρόγραμμα υποχρεώσεων», επεσήμανε. Όπως και στη συνέντευξή της, έτσι και στο βιβλίο της δεν αναφέρει λεπτομέρειες της διατροφικής διαταραχής της.

Τα χρόνια της ασθένειάς της ήταν 6. «Ξεκίνησα αφαιρώντας ολόκληρες ομάδες τροφών από τη διατροφή μου. Το λίπος ήταν ο εχθρός μου. Και μετά, φυσικά, ο φόβος των υδατανθράκων μπήκε στη ζωή μου. Έφτασα σε ένα σημείο, για περίπου 2 χρόνια, που κυρίως έτρωγα φρούτα και λαχανικά κι αυτό ήταν όλο. Δεν ήταν βιώσιμος τρόπος ζωής. Ευτυχώς η ανορεξία δεν έφτασε στο σημείο που να νοσηλευτώ. Αλλά η περίοδός μου σταμάτησε, οπότε προφανώς το λίπος στο σώμα μου ήταν υπερβολικά χαμηλό», εξήγησε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.