CELEBRITIES

Η Anna Kendrick κλείστηκε σε ασανσέρ και κατέγραψε όλη την τραγελαφική εμπειρία σε βίντεο


JTeam

13 Σεπτεμβρίου 2022

Η Anna Kendrick κλείστηκε σε ασανσέρ και κατέγραψε όλη την τραγελαφική εμπειρία σε βίντεο
H κωμική ηθοποιός γνωρίζει καλά από χιούμορ ακόμη και σε στιγμές πανικού

Το να κλειστείς σε ασανσέρ μπορεί να είναι ακόμη και μια τραυματική εμπειρία. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει όμως, αν τύχει και κλειστείς μαζί με την Anna Kendrick. Η πρωταγωνίστρια του Pitch Perfect και πολλών άλλων κωμικών ταινιών, όπως φαίνεται δεν αποχωρίζεται το χιούμορ της, ακόμη και σε καταστάσεις πανικού και εσχάτως εγκλωβισμού.

Η 37χρονη ηθοποιός βρισκόταν στον Καναδά και συγκεκριμένα στην πόλη του Τορόντο για να εμφανιστεί στο ετήσιο κινηματογραφικό φεστιβάλ TIFF. Η ζωή όμως έχει και απρόοπτα, αλλά όταν έχεις δίπλα σου την Kendrick να σου φτιάχνει την διάθεση ακόμη και ένας εγκλωβισμός μπορεί να γίνει ευχάριστος.

Jenny.Gr
@annakendrick47

Εκείνη και η ομάδα της είχαν ξεκινήσει για το event της νέας τους ταινίας “Alice, Darling,” όταν ο ανελκυστήρας σταμάτησε ανάμεσα στους ορόφους. Ενώ έκαναν υπομονή μέχρι να έρθει πυροσβεστική βοήθεια για τον απεγκλωβισμό τους, η ταλαντούχα ηθοποιός δεν άφησε την ομάδα της να πτοηθεί και προσπάθησε με κάθε τρόπο να αστειευτεί για την κατάσταση, προκαλώντας γέλια στους συνεργάτες της.

Για καλή τους τύχη οι πυροσβέστες έφτασαν μετά από λίγα λεπτά στο σημείο και πλέον όσοι βρέθηκαν μαζί της, θα έχουν να λένε πως η δική τους ιστορία εγκλωβισμού σε ασανσέρ δεν μοιάζει με καμία άλλη.

Μάλιστα η ηθοποιός τράβηξε με το κινητό της όλη τη διαδικασία του απεγκλωβισμού, δημιουργώντας ένα content που δεν ξέραμε πως θέλαμε:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.