CELEBRITIES

Βασίλισσα Ελισάβετ: Αποκαλύφθηκε το τελευταίο επίσημο πορτρέτο της


JTeam

19 Σεπτεμβρίου 2022

Βασίλισσα Ελισάβετ: Αποκαλύφθηκε το τελευταίο επίσημο πορτρέτο της
Το τελευταίο πορτρέτο της βασίλισσας Ελισάβετ δόθηκε στην δημοσιότητα

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ δημοσίευσε το τελευταίο πορτρέτο της βασίλισσας Ελισάβετ, λίγες ώρες πριν από την κηδεία της.

Η αδημοσίευτη μέχρι τώρα φωτογραφία αποκαλύφθηκε την Κυριακή. Το εντυπωσιακό πορτρέτο τραβήχτηκε τον περασμένο Μάιο στο παλάτι του Ουίνσδορ, πριν από τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της, και δείχνει τη μονάρχη να χαμογελά στον φακό.

Φορά ένα φόρεμα σε powder blue απόχρωση και το αγαπημένο της μαργαριταρένιο κολιέ, ασορτί σκουλαρίκια και ένα ζευγάρι επιβλητικές καρφίτσες που της δώρισε ο πατέρας της, Γεώργιος ΣΤ’, για τα 18α γενέθλιά της το 1944.

Τα δύο κομμάτια, που φοριούνται το ένα κάτω από το άλλο, κατασκευάστηκαν από την Boucheron από οβάλ και στρογγυλά διαμάντια και ακουαμαρίνα.

Τις ίδιες καρφίτσες φορούσε και κατά το δημόσιο μήνυμα στο έθνος για την 75η επέτειο της Ημέρας Νίκης της Ευρώπης, αλλά και στο τηλεοπτικό της διάγγελμα για το Διαμαντένιο Ιωβηλαίο της, πίσω στο 2012.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον Ράναλντ Μακέσνι, τον φωτογράφο που είχε επιμεληθεί και το πορτρέτο της για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο, για τα 70ά χρόνια της στο θρόνο της Αγγλίας.

Όλα είναι έτοιμα για την σημερινή ημέρα ταφής της Βασίλισσας Ελισάβετ

Βασιλείς, αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων και άλλοι υψηλοί προσκεκλημένοι από όλον τον κόσμο βρίσκονται στο Λονδίνο για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ Βτης Βρετανίας, σήμερα Δευτέρα. Το Αββαείο του Ουέστμινστερ, όπου θα τελεστεί η κηδεία, μπορεί να φιλοξενήσει 2.000 άτομα. Η αστυνομία έχει σχεδιάσει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, αυστηρότερα από εκείνα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 που διοργανώθηκαν στο Λονδίνο.

Πρόκειται για την πρώτη κηδεία δημοσία δαπάνη ύστερα από εκείνη του Ουίνστον Τσόρτσιλ το 1965.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.