CELEBRITIES

Κηδεία Βασίλισσας Ελισάβετ: Το ζεύγος Macron πήγε με αθλητικά στο Westminster και προκάλεσε αντιδράσεις


JTeam

19 Σεπτεμβρίου 2022

Κηδεία Βασίλισσας Ελισάβετ: Το ζεύγος Macron πήγε με αθλητικά στο Westminster και προκάλεσε αντιδράσεις
Getty/Ideal Image
Το ζεύγος Macron πήγε με τα αθλητικά του στο Γουεστμίνστερ

Το ζεύγος Emmanuel και Brigitte Macron βρέθηκαν στο Λονδίνο προκειμένου να παραστούν στην κηδεία της Βασίλισσας Ελισάβετ και να την αποχαιρετήσουν.

Ο Γάλλος Πρόεδρος και η σύζυγός του φημίζονται για την κομψότητά τους, όμως αυτήν τη φορά υπέπεσαν σε στιλιστικό ατόπημα, τουλάχιστον σύμφωνα με το πρωτόκολλο της χώρας, για την ημέρα της κηδείας της βασίλισσας.

Oι δυό τους επισκέφθηκαν το Westminster, όπου βρίσκεται το φέρετρο με τη σορό της βασίλισσας Ελισάβετ φορώντας αθλητικά παπούτσια και γυαλιά ηλίου. Κάπως έτσι προκάλεσαν πολλά αρνητικά σχόλια στα social media και πολλοί ήταν εκείνοι που δεν δίστασαν να μιλήσουν για ασέβεια απέναντι στη βασίλισσα Ελισάβετ.

Jenny.Gr
Getty/Ideal Image

Βασιλείς, αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων και άλλοι υψηλοί προσκεκλημένοι από όλον τον κόσμο βρίσκονται στο Λονδίνο για την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ Βτης Βρετανίας, που ξεκίνησε επίσημα στις 13.00 σήμερα, Δευτέρα. Το Αββαείο του Westminster, όπου τελείται η κηδεία, μπορεί να φιλοξενήσει έως 2.000 άτομα. Η αστυνομία έχει σχεδιάσει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, αυστηρότερα από εκείνα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 που διοργανώθηκαν στο Λονδίνο.

Πρόκειται για την πρώτη κηδεία δημοσία δαπάνη ύστερα από εκείνη του Ουίνστον Τσόρτσιλ το 1965.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.