CELEBRITIES

Κηδεία Βασίλισσας Ελισάβετ: Τι φόρεσαν Kate & Meghan και ο συμβολισμός των looks τους


JTeam

19 Σεπτεμβρίου 2022

Κηδεία Βασίλισσας Ελισάβετ: Τι φόρεσαν Kate & Meghan και ο συμβολισμός των looks τους
Πώς εμφανίστηκαν Kate Middleton και Meghan Markle στην κηδεία της βασίλισσας

Η τελετή της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ βρίσκεται σε εξέλιξη αυτές τις ώρες στο Westminster Abbey του Λονδίνου. Όλος ο πολιτικός κόσμος και η βασιλική οικογένεια είναι εκεί.

Όλα τα μέλη της οικογένειας προσέρχονται εκεί, με τις Kate Middleton και Meghan Markle και τα looks που επέλεξαν να τραβούν τα βλέμματα. H Kate ακολούθησε πιστά το πρωτόκολλο, η Meghan όμως όχι, αφού επέλεξε να μην φορέσει βέλο όπως είθισται. Το καπέλο ήταν must.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Kate Middleton, εμφανίστηκε με coat dress, από τον Alexander McQueen. To ίδιο coat dress φορούσε σε λευκό στο Trooping The Color τον περασμένο Ιούνιο. Η εμφάνιση της ολοκληρώθηκε με ένα μαύρο καπέλο, βέλο και οικογενειακά κοσμήματα. Φόρεσε κολιέ με τέσσερις σειρές μαργαριτάρια, εκείνο που φορούσε και η βασίλισσα Ελισάβετ στην κηδεία του πρίγκιπα Φιλίππου.

Η Meghan Markle εμφανίστηκε με cape dress από την Stella McCartney, την οποία έχει ξαναφορέσει σε blue navy χρώμα. Το συνδύασε με μαύρες γόβες Το καπέλο της ήταν minimal ενώ τα σκουλαρίκια της από μαργαριτάρια και διαμάντια ήταν δώρο της ίδιας της βασίλισσας. Tην εμφάνιση ολοκλήρωσε με μακριά μαύρα γάντια, τα οποία στην συνέχεια αφαίρεσε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.