CELEBRITIES

Tyler Perry για Meghan και Harry: «Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι υπάρχει τέτοια αγάπη»


JTeam

23 Σεπτεμβρίου 2022

Tyler Perry για Meghan και Harry: «Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι υπάρχει τέτοια αγάπη»
Αγγιγμένος και εμπνευσμένος από την αγάπη της Meghan και του Harry, δήλωσε ο Τyler Perry

Είναι ο άνθρωπος που τους πρόσφερε το σπίτι στο οποίο μένουν τώρα στην California. Τους υποδέχτηκε πρώτος μόλις είχαν εγκαταλείψει το βασιλικό παλάτι και βρίσκονταν σε μια από τις πιο περίεργες και έντονες φάσεις της ζωής τους. Ο ηθοποιός Τyler Perry αποφάσισε να μιλήσει για τη δική του εμπειρία γνωρίζοντας το ζευγάρι, για το οποίο τα τελευταία χρόνια έχουν ακουστεί πολλά.

Jenny.Gr

Μέσα από τις δηλώσεις του ελπίζει να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρο από τους Meghan Markle και Harry και να μπει ένα τέλος στις παρεξηγήσεις που γράφονται. Εμφανιζόμενος στην εκπομπή Today, θυμάται την πρώτη του γνωριμία με το βασιλικό ζεύγος στο σπίτι που τους είχε προσφέρει, το 2020.

«Αυτό που ξέρω για αυτούς τους δύο, κάτι το οποίο εύχομαι να γνώριζε και ο υπόλοιπος κόσμος, είναι το πόσο πολύ αγαπιούνται», είπε αρχικά ο Tyler. Η αγάπη του πρώην βασιλικού ζευγαριού, ενέπνευσε τον ηθοποιό, ο οποίος θέλησε να κάνει το οτιδήποτε προκειμένου να τους βοηθήσει.

Μάλιστα ο Tyler Perry αναφέρθηκε και στις προσωπικές σχέσεις, δηλώνοντας πως αν δεν βρει μια σχέση που να έχει αυτό που υπάρχει μεταξύ της Meghan και του Harry, δεν τον ενδιαφέρει να κάνει σχέση.

Όσον αφορά την Meghan Markle είχε δώσει πρόσφατα συνέντευξη στο The Cut και δήλωσε πως δεν γνώριζε τον Tyler Perry μέχρι που τον γνώρισαν όταν είχαν επισκεφθεί την California για να δουν το σπίτι, στο οποίο σχεδίαζαν να μείνουν. Η ίδια μάλιστα σε εκείνο το σημείο, είπε χαρακτηριστικά πως πιo εύκολο είναι να πεις την ιστορία της ζωής σου σε έναν άγνωστο παρά σε κάποιον που έχεις πολύ κοντά σου.

«Το ήξερα ότι υπάρχουν όμορφες ανθρώπινες σχέσεις, αλλά δεν περίμενα ποτέ ότι μπορούν να είναι τόσο καλές και σε τέτοιο βαθμό. Ήταν κάτι πάνω από την φαντασία μου», είπε ο Tyler Perry, κλείνοντας τις δηλώσεις του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.