CELEBRITIES

Meghan Markle: Ο λόγος που ζήτησε ιδιωτική συνάντηση με τον Κάρολο


JTeam

21 Σεπτεμβρίου 2022

Meghan Markle: Ο λόγος που ζήτησε ιδιωτική συνάντηση με τον Κάρολο
Η Meghan επιδιώκει κατ' ιδίαν συνάντηση με τον νέο βασιλιά, για να σώσει ό,τι σώζεται

Η κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ έγινε μετά από 12 ώρες και ανάμεσα σε όσα συνέβησαν μετά, συγκαταλέγεται κι ένα «παράξενο» αίτημα από τη Meghan Markle προς τον βασιλιά Κάρολο.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Neil Sean, που ειδικεύεται στα «βασιλικά θέματα», η Meghan έστειλε ειδική επιστολή στον νέο βασιλιά, επιδιώκοντας συνάντηση μαζί του προτού επιστρέψει με τον Harry στην Καλιφόρνια. Επικαλούμενος μια «πολύ καλή πηγή», ο Sean υπογραμμίζει πως η κίνηση αυτή γίνεται σε μια προσπάθεια γεφύρωσης τού χάσματος μεταξύ τους.

«Θα ήθελε, πριν την επιστροφή τους στην Καλιφόρνια, να συναντηθεί προσωπικά με τον βασιλιά Κάρολο. Ακριβώς, η Meghan σε κατ'ιδίαν συνάντηση με τον βασιλιά Κάρολο. Καλά ακούσατε. Και αυτό που είναι ενδιαφέρον εδώ είναι, σύμφωνα με την καλή αυτή πηγή, πως όλο αυτό έγινε με επίσημη επιστολή. Τώρα, ξέρετε, πρέπει να θαυμάσει κανείς την αυτοπεποίθηση της Meghan, ό,τι και να λέμε».

H συνάντηση αυτή σύμφωνα με τον ίδιο, «θα ήταν μια καλή ευκαιρία να ξεκαθαρίσειτο τοπίο και να εξηγήσει κάποια από τις αιτίες πίσω από αυτά που γίνονται τα τελευταία δύο χρόνια». Όπως πρόσθεσε ωστόσο: «Ειλικρινά, δεν έχουμε ιδέα αν πρόκειται να προχωρήσει όλο αυτό».

Ανάμεσα σε όσα σχολιάστηκαν από την παρουσία της Meghan στην κηδεία της βασίλισσας, ήταν φυσικά και η εμφάνισή της. Η δούκισσα εμφανίστηκε με cape dress από την Stella McCartney, την οποία έχει ξαναφορέσει σε blue navy χρώμα. Το συνδύασε με μαύρες γόβες Το καπέλο της ήταν minimal ενώ τα σκουλαρίκια της από μαργαριτάρια και διαμάντια ήταν δώρο της ίδιας της βασίλισσας. Tην εμφάνιση ολοκλήρωσε με μακριά μαύρα γάντια, τα οποία στη συνέχεια αφαίρεσε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.