CELEBRITIES

Ο Caleb McLaughlin του Stranger Things μίλησε για τον ρατσισμό από τους fans της σειράς


JTeam

29 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Caleb McLaughlin του Stranger Things μίλησε για τον ρατσισμό από τους fans της σειράς
Όσα αποκάλυψε σε συνέδριο για τον ρατσισμό που δέχτηκε από τους fans της σειράς Stranger Things

To Stranger Things μπορεί να κατάφερε να γίνει νούμερο ένα στο Netflix και να απέκτησε εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές, ωστόσο τα πράγματα για έναν εκ των πρωταγωνιστών, δεν ήταν πάντοτε και τόσο ευχάριστα, αφού όπως αποκάλυψε έχει δεχτεί ρατσισμό από τους fans της σειράς. Ο Caleb McLaughlin, ο Lucas από την παρέα της σειράς, σε πρόσφατο συνέδριο στο Βέλγιο, μίλησε για τη δική του εμπειρία με τον ρατσισμό, όσο βρισκόταν στο φως της δημοσιότητας.

Ο 20χρονος υποδύεται τον Lucas Sinclair στη σειρά και όπως εξομολογήθηκε, ο τρόπος που πολλές φορές τον αντιμετωπίζουν οι fans, είναι κάτι που τον επηρεάζει αρνητικά. Ομολογουμένως, είναι από τους λίγους μαύρους ηθοποιούς στο Stranger Things, το οποίο μπορεί να έχει κάνει τεράστια επιτυχία, αλλά κατηγορήθηκε έντονα για τον γεγονός πως δεν έχει στο καστ του αρκετούς όχι-λευκούς ηθοποιούς.

Ακόμη και το γεγονός πως ο Caleb έχει τους λιγότερους followers στο Instagram από τους υπόλοιπους ηθοποιούς της σειράς, ήταν θέμα προς συζήτηση στο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε. Όντας πιο μικρός είχε ρωτήσει και τους γονείς του γιατί νιώθει πως είναι ο λιγότερος αγαπημένος της σειράς, σε σχέση με τους άλλους συμμετέχοντες και τότε οι γονείς του, όπως αποκάλυψε, του είπαν την σκληρή αλήθεια:

«Οι γονείς μου, μου είπαν: "Είναι μια θλιβερή αλήθεια, αλλά είναι επειδή είσαι το μαύρο παιδί της εκπομπής"», είπε χαρακτηριστικά ο McLaughlin.

Ο ηθοποιός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε meet & greets της σειράς, σε εκδηλώσεις δηλαδή που το κοινό, μπορούσε να γνωρίσει από κοντά τους ηθοποιούς και ανέφερε πως οι fans τον απέφευγαν και μάλιστα, δικαιολογούσαν τη στάση τους, επειδή ο ρόλος του, ως Lucas στην σειρά, δεν συμπεριφερόταν καλά στην Eleven.

«Μέχρι και σήμερα», είπε ο Caleb, «ο κόσμος δεν με ακολουθεί ή δεν με υποστηρίζει σε επόμενα βήματα μου, μόνο και μόνο επειδή είμαι μαύρος». Πολλές φορές απλά νιώθεις τον ρατσισμό, δήλωσε ο ηθοποιός και συνέχισε να εξομολογείται το πόσο τον επηρέαζαν όλα αυτά όταν ήταν μικρότερος.

Ωστόσο ο νεαρός ηθοποιός, δήλωσε πως μέσα από όλα αυτά τα περιστατικά δεν θέλει κρατήσει κακία, αλλά αντιθέτως να μοιράσει αισιοδοξία και θετικότητα, ακόμη και όταν οι άνθρωποι είναι δύσκολο να μιλήσουν και να καταλάβουν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.