CELEBRITIES

Kunis και Kutcher έχουν πάντα ανοιχτή την πόρτα του μπάνιου στο σπίτι και εξηγούν γιατί


JTeam

30 Σεπτεμβρίου 2022

Kunis και Kutcher έχουν πάντα ανοιχτή την πόρτα του μπάνιου στο σπίτι και εξηγούν γιατί
Instagram/ mbcmagazine
Η πόρτα του μπάνιου μένει πάντα ορθάνοιχτη και υπάρχει (εκπαιδευτικός) λόγος για αυτό

Είναι από τα ζευγάρια που έχουν μοιραστεί κατά καιρούς διάφορες παράξενες θεωρίες, όπως ότι τα παιδιά τους δεν πρέπει να κάνουν συχνά μπάνιο. Η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher έχουν φέρει τα πάνω κάτω γενικά στο διαδίκτυο, ξεκινώντας ένα debate για το κάθε πότε πρέπει να κάνουμε μπάνιο, μετά τις δηλώσεις τους ότι πλένουν τα παιδιά τους «μόνο όταν δουν την βρωμιά» πάνω τους, και τώρα η συζήτησή πάει πάλι προς τα εκεί.

Αν θες να ρίξεις μια ματιά στη ζωή τους, η πόρτα είναι ορθάνοιχτη (κυριολεκτικά) αφού όπως αποκάλυψαν πρόσφατα, δεν κλείνουν ποτέ την πόρτα κανενός δωματίου, ούτε του πιο αγαπημένου τους (του μπάνιου). Όπως είπε χαρακτηριστικά η Kunis στο E! News και την Francesca Amiker: «ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα μπορούσα να πάω στην τουαλέτα με ορθάνοιχτη την πόρτα». Όπως εξήγησε ωστόσο η ηθοποιός που έχει αποκτήσει την 7χρονη Wyatt και τον 5χρονο Dimitri με τον Kutcher: «Ήταν αναπόφευκτο να συμβεί καθώς κάθε φορά που βρίσκομαι στο μπάνιο, κάποιος χτυπάει την πόρτα για να μπει. Έτσι είπα "ξέχνα το, καλύτερα ας μένει η πόρτα πάντα ανοιχτή"».

Σε ό,τι αφορά γενικότερα το μπάνιο, η Kunis είχε δηλώσει παλαιότερα: «Δεν πλένω κάθε μέρα το σώμα μου με σαπούνι», διευκρινίζοντας ότι πλένει συγκεκριμένα «κρίσιμα» σημεία. «Πλένω καθημερινά τις μασχάλες μου και τη βουβωνική χώρα και τίποτα άλλο», είχε πει από την πλευρά του, ο Kutcher. «Ως παιδί δεν είχα ζεστό νερό, οπότε δεν έκανα έτσι κι αλλιώς πολύ συχνά ντους», σχολίασε στη συνέχεια η Kunis, συμπληρώνοντας ότι και όταν έγινε μητέρα δεν έκανε καθημερινά μπάνιο τα παιδιά της.

«Αν μπορείς να δεις τη βρωμιά πάνω τους, καθάρισέ τα. Αλλιώς, δεν υπάρχει λόγος», είχε προσθέσει τότε ο σύζυγός της. Σχετικά με την πολιτική της «ανοιχτής πόρτας» στο μπάνιο πάντως, το ζευγάρι το κάνει και για έναν ακόμη λόγο: ώστε τα παιδιά τους να αντιμετωπίζουν τις σωματικές λειτουργίες σαν κάτι εντελώς φυσιολογικό και καθημερινό, και να νιώθουν άνετα με το σώμα τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.