CELEBRITIES

Γιώργος Λάνθιμος και Emma Stone ξανά μαζί στη νέα ταινία του - Jesse Plemons, Willem Dafoe και Margaret Qualley στο cast


JTeam

30 Σεπτεμβρίου 2022

Γιώργος Λάνθιμος και Emma Stone ξανά μαζί στη νέα ταινία του - Jesse Plemons, Willem Dafoe και Margaret Qualley στο cast
Tα γυρίσματα της νέας ταινίας του Λάνθιμου και Emma Stone ξεκινάνε τον επόμενο μήνα στην Florida

Το αγαπημένο μας κινηματογραφικό δίδυμο Emma Stone και Γιώργου Λάνθιμου, συνεργάζεται ξανά για άλλη μία, όπως ακούγεται, μαύρη κωμωδία. Η συνεργασία που αναπτύχθηκε σε φιλία δεν κρύβεται και μετά τις κοινές επισκέψεις στην Ελλάδα, είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν την προετοιμασία για τη νέα ταινία του σκηνοθέτη, "Αnd".

Jenny.Gr

Το "Αnd" σηματοδοτεί την 4η συνεργασία για τους Λάνθιμο και Stone, μετά την υποψήφια για Όσκαρ ταινία "The Favourite", την «Βληχή» και την επερχόμενη ταινία "Poor Things". Το ιδιόρρυθμο δράμα εποχής "The Favourite" απέσπασε συνολικά εννέα υποψηφιότητες για Όσκαρ, μεταξύ των οποίων για καλύτερη σκηνοθεσία και καλύτερη ερμηνεία Β' Γυναικείου ρόλου.

Jenny.Gr
@latimes

Στη νέα τους συνεργασία, εκτός από τη σκηνοθεσία, ο Γιώργος Λάνθιμος γράφει και το σενάριο, μαζί με τον επί χρόνια συνεργάτη του Ευθύμη Φιλίππου. Η Element Pictures και η Film4 βοήθησαν στην ανάπτυξη του σεναρίου και η δεύτερη συγχρηματοδότησε το έργο, το οποίο ξεκινάει τα γυρίσματά της στη Νέα Ορλεάνη τον επόμενο μήνα.

«Η συνεργασία με τον Γιώργο συνεχίζει να αποτελεί κορυφαία στιγμή για εμάς στη Searchlight, και αυτό είναι ακόμη ένα πραγματικά πρωτότυπο έργο που ξεχωρίζει τη δουλειά του» δήλωσαν οι πρόεδροι της Searchlight. Μαζί με την Emma Stone, στην ταινία θα δούμε ένα φανταστικό cast που αποτελείται από τους Jesse Plemons, Willem Dafoe και Margaret Qualley.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.