CELEBRITIES

Το νέο πορτρέτο του βασιλιά Καρόλου με την Camila, την Kate και τον William μετά τον θάνατο της Ελισάβετ


JTeam

3 Οκτωβρίου 2022

Το νέο πορτρέτο του βασιλιά Καρόλου με την Camila, την Kate και τον William μετά τον θάνατο της Ελισάβετ
Instagram/ theroyalfamily
Το νέο πορτρέτο της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας δόθηκε στη δημοσιότητα από το Παλάτι του Buckingham

Μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, το Παλάτι του Buckingham έδωσε στη δημοσιότητα το νέο πορτρέτο της βασιλικής οικογένειας όπου ο βασιλιάς Κάρολος φωτογραφίζεται χαμογελαστός μαζί με την σύζυγό του (queen consort), Camila Parker, την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William.

Η λήψη έγινε μία ημέρα πριν την κηδεία της Ελισάβετ μέσα στο παλάτι ενώ και τα τέσσερα μέλη της βασιλικής οικογένειας φορούν μαύρα ρούχα, διανύοντας την περίοδο πένθους της 96χρονης μονάρχη.

Ο Harry και η Meghan απουσιάζουν πλέον από τους "Fab Four" ενώ είναι γνωστό πως ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton που είχαν τους τίτλους του δούκα και της δούκισσας του Cambridge, πλέον θα αποκαλούνται δούκας και δούκισσα της Κορνουάλης, όπως και τα παιδιά τους, ενώ κρατούν και τον τίτλο τους ως Cambridges που τους είχε δοθεί από τη βασίλισσα το 2011 μετά τον γάμο τους. Ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου και η σύζυγός του, Kate, άλλαξαν τους τίτλους τους και στα social media και πλέον οι λογαριασμοί τους αναφέρουν ότι είναι «ο δούκας και η δούκισσα της Κορνουάλης και του Cambridge».

Το Παλάτι είχε δημοσιεύσει νωρίτερα τον νέο βασιλιά σε ένα πορτρέτο που τον δείχνει να κάθεται σε ένα επιχρυσωμένο γραφείο στο γραφείο του στο Eighteenth Century Room του Παλατιού κι έχει δίπλα του σημαντικά έγγραφα, από τα οποία το ένα είναι δεμένο με κορδέλα, σε ένα ανοιχτό κόκκινο κουτί.

Η παραπάνω λήψη δείχνει τον Βασιλιά να εκτελεί επίσημα κυβερνητικά καθήκοντα στο δωμάτιο του δέκατου όγδοου αιώνα στα Ανάκτορα του Buckingham.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.