CELEBRITIES

Βασιλιάς Κάρολος: Παρουσιάστηκε το επίσημο μονόγραμμά του


JTeam

27 Σεπτεμβρίου 2022

Βασιλιάς Κάρολος: Παρουσιάστηκε το επίσημο μονόγραμμά του
Splash News
Θα εμφανίζεται σε κυβερνητικά κτήρια και στα παραδοσιακά κόκκινα γραμματοκιβώτια.

Σε περίπτωση που αγωνιούσατε, μόλις παρουσιάστηκε από τα Ανάκτορα του Buckingham το επίσημο μονόγραμμα του βασιλιά Καρόλου. Ο νέος βασιλιάς της Βρετανίας θα εμφανίζεται στα παραδοσιακά κόκκινα γραμματοκιβώτια, σε κυβερνητικά κτίρια ενώ το μονόγραμμα, το οποίο επέλεξε ο νέος μονάρχης από μια σειρά σχεδίων που ετοίμασε το College of Arms, είναι μια σύνθεση των γραμμάτων C και R που αντιπροσωπεύουν το όνομα του Καρόλου (Charles, στην αγγλική γλώσσα) και τον τίτλο Βασιλιάς (Rex, στα λατινικά) κάτω από την απεικόνιση του στέμματος.

Το μονόγραμμα του Καρόλου θα αντικαταστήσει σταδιακά το μονόγραμμα «EIIR» της βασίλισσας Ελισάβετ Β', η οποία έφυγε από τη ζωή στα 96 της, μετά από 70 χρόνια στον θρόνο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Ανακτόρων του Buckingham: «Η απόφαση για την αντικατάσταση των μονογραμμάτων είναι στη διακριτική ευχέρεια μεμονωμένων οργανισμών και η διαδικασία θα είναι σταδιακή».

Πάντως, το Βασιλικό Ταχυδρομείο στα Ανάκτορα θα αρχίσει να χρησιμοποιεί από σήμερα το νέο μονόγραμμα. Πριν λίγες ημέρες, ο Κάρολος Γ' φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά ως ο βασιλιάς της χώρας με το κόκκινο βαλιτσάκι που περιέχει έγγραφα από υπουργούς της κυβέρνησης στο Ηνωμένο Βασίλειο και άλλα χειρόγραφα.

Στην εικόνα, ο Κάρολος κάθεται σε ένα επιχρυσωμένο γραφείο και έχει δίπλα του σημαντικά έγγραφα, από τα οποία το ένα είναι δεμένο με κορδέλα, σε ένα ανοιχτό κόκκινο κουτί.

Η παραπάνω λήψη δείχνει τον Βασιλιά να εκτελεί επίσημα κυβερνητικά καθήκοντα στο δωμάτιο του δέκατου όγδοου αιώνα στα Ανάκτορα του Buckingham.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.