CELEBRITIES

Νέα αρχή στα προσωπικά σας για αυτά τα 3 ζώδια τον μήνα Οκτώβριο


JTeam

4 Οκτωβρίου 2022

Νέα αρχή στα προσωπικά σας για αυτά τα 3 ζώδια τον μήνα Οκτώβριο
Οι πλανήτες σε ευνοϊκή θέση για νέα ξεκινήματα όσο αφορά τα προσωπικά

Και αφού επιτέλους ο Ερμής είναι και πάλι ορθόδρομος, έρχεται η στιγμή για οριστικές αποφάσεις (που θα βγουν σε καλό) και για νέα ξεκινήματα, τα οποία θα έχουν μέλλον και καλές προοπτικές. Η επικοινωνία βελτιώνεται, οι καθυστερήσεις μπαίνουν και πάλι στην σωστή πορεία και κάπως η καθημερινότητα γίνεται πιο ανάλαφρη και ευχάριστη για το επόμενο διάστημα. Για ορισμένα ζώδια, θα γίνει ακόμη πιο ευχάριστο το περιβάλλον, αφού οι ευκαιρίες που θα έχουν για ένα νέο ξεκίνημα στα προσωπικά τους θα είναι πολλές:

ΚΡΙΟΣ

Από τις 29 του προηγούμενου μήνα έχει περάσει η Αφροδίτη στον οίκο των σχέσεών σου και μέχρι της 23/10, η δημοτικότητά σου θα αυξηθεί, το ίδιο και οι επιλογές σου, οπότε τον Οκτώβριο πιθανότατα μια καινούργια γνωριμία να εξελιχθεί σε σχέση. Από τις 23, ξεκινούν νέες ερωτικές περιπέτειες για σένα και ένα ειδύλλιο είναι πολύ πιθανό θα ξεκινήσει μέσα σε αυτόν τον μήνα. Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου, στις 9 του μήνα, θα έχεις και πάλι ευχάριστες ανατροπές, ακόμη και ευκαιρίες να αναδείξεις τα προτερήματα σου και την γοητεία σου σε άτομα που σε ενδιαφέρουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο 11ος οίκος των διαπροσωπικών σου σχέσεων θα είναι γεμάτος και οι ευκαιρίες να βγεις, να διασκεδάσεις και να γνωριστείς με άτομα τα οποία μπορεί να ήρθαν για να μείνουν στην ζωή σου. Η αλήθεια είναι ότι αρκετοί/ες θα θέλουν και την παρέα σου και μια πιο στενή επαφή, ωστόσο, γύρω στις 9, με την Πανσέληνο στον 5ο οίκο σου θα απογειώσεις την κοινωνικότητα σου. Έχεις την απόλυτη εύνοια για να περάσεις υπέροχα, να ασκείς έντονη έλξη και μάλιστα θα πάρεις την επιβεβαίωση που περίμενες πολύ καιρό και θα δεις τα πράγματα να μπαίνουν σε μια σειρά και να γίνονται πιο ενδιαφέροντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον 2ο οίκο σου μέχρις τις 23, οπότε τουλάχιστον από γνωριμίες, φλερτ και παιχνίδια θα είσαι γεμάτη και γεμάτος, κι αν θέλεις να βρεις αυτόν/η που θα σε καλύπτει τώρα είναι μια πολύ καλή περίοδος. Ένα φλερτ είναι πολύ πιθανό, να έχει όλα τα προσόντα για να καταλήξει σε μια μακροπρόθεσμη σχέση. Αν θέλεις να κρατήσεις δίπλα σου το άτομο που θα σε εμπνεύσει σεξουαλικά και συναισθηματικά, τότε είναι στο χέρι σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS