ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν πολύ την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου


JTeam

3 Οκτωβρίου 2022

Τα 4 ζώδια που θα ευνοηθούν πολύ την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου
Τέλος ο ανάδρομος, ώρα για σημαντικές αποφάσεις και νέα ξεκινήματα μαζί με την έλευση του νέου μήνα

O μονότονος και βαρετός μήνας του Σεπτέμβρη, μένει πίσω και καλωσορίζουμε τον Οκτώβριο με ένα πολύ σημαντικό και θετικό γεγονός, όσον αφορά την αστρολογία. Ο Ερμής σταματά την ανάδρομη πορεία του και από τις 2/10, μπαίνει και πάλι σε ορθή πορεία, βάζοντας τέλος σε καθυστερήσεις και σε ελλείψεις επικοινωνίας.

Για τους περισσότερους χαλαρά ξεκινά αυτή η εβδομάδα, καθώς την 1/10 η Αφροδίτη που κινείται στις πρώτες μοίρες του Ζυγού, έρχεται απέναντι από τον Δία. Δεν είναι και ότι πιο ευνοϊκό, αλλά τουλάχιστον φέρνει για κάποια ζώδια, αρκετή εύνοια ειδικά σε ότι αφορά κοινωνικότητα και επαγγελματικά.

Τα 4 ζώδια που θα έχουν σημαντική εύνοια, από την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη

Κριός

Ο Δίας από το ζώδιό σας σχηματίζει μια πολλά υποσχόμενη αντίθεση με την Αφροδίτη από τον πολικό σας Ζυγό, σηματοδοτώντας μια θαυμάσια περίοδο για τις σημαντικές σχέσεις σας. Μάλιστα, με τον Ήλιο στο ίδιο ζώδιο, ο έρωτας υπόσχεται χαρές και έντονους συναισθηματισμούς. Τώρα είναι η στιγμή να βελτιώσετε ή να ανανεώσετε τους δεσμούς σας. Πολλοί θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις, ακόμα και για καθοριστικές αποφάσεις (όπως το να προχωρήσετε σε επισημοποίηση ή να κάνετε ακόμη και το επόμενο βήμα στην σχέση σας). Με τον Ερμή σε ορθή πορεία και σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 7/10 εύνοια δέχονται τόσο τα εργασιακά όσο και τα οικονομικά σας, ειδικά σε όσα εμπλέκονται και τρίτοι παράγοντες.

Kαρκίνος

Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία που διαμορφώνεται την 1η Οκτωβρίου, σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σας, οι οποίες όμως θα υλοποιηθούν μέσα από συζητήσεις που απαιτούν διπλωματία. Στις 2/10 ο Ερμής περνά σε ορθή πορεία στο συμβατό ζώδιο της Παρθένου στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 11 του μήνα. Το τρίγωνό του με τον Πλούτωνα στις 7/10 ευνοεί ιδιαίτερα τις σχέσεις σας καθώς εξασφαλίζει τη σταθερότητα ενώ παράλληλα υπόσχεται αξιόλογες γνωριμίες σε όσους παραμένετε αδέσμευτοι. Ένα δημιουργικό σας σχέδιο αναμένεται επίσης να έχει ευρεία απήχηση καθώς και σημαντικές οικονομικές απολαβές.

Λέων

Η διέλευση του Δία από τον φιλικό αστερισμό του Κριού, σας καθιστά ιδιαίτερα δυναμικούς αλλά και αποτελεσματικούς. Με την αντίθεση Αφροδίτης-Δία την 1η Οκτωβρίου ο παράγοντας της καθαρής τύχης θα σας οδηγήσει στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή. Παρ’ όλες τις δυσκολίες από τις 2/10 και μετά θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία. Ο Ερμής σε ορθή πορεία στον τομέα των χρημάτων σας θα βοηθήσει στη σταδιακή βελτίωση της οικονομικής σας κατάστασης που σας ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα. Απολαμβάνετε επιτυχίες στον τομέα των αισθηματικών, στον έρωτα και την αγάπη.

Τοξότης

Η αντίθεση του κυβερνήτη σας Δία με την Αφροδίτη στην αρχή της εβδομάδας, σας κάνει να αισθάνεστε ακμαίοι, λαμβάνοντας μεγάλη ευχαρίστηση. Διασκεδάζετε, απολαμβάνετε τις στιγμές, εκφράζετε τα συναισθήματά σας και έρχεστε κοντά με τους φίλους και αγαπημένους. Προσφέρεστε και σας προσφέρονται και αυτό είναι κάτι που σας ανακουφίζει και σας καθησυχάζει. Από τις 2/10 και ειδικότερα στις 7/10, κάνετε πολλές σκέψεις για επαγγελματικά θέματα, που θα αποφέρουν χρήματα. Κινητοποιήστε έντονα προς αυτή την κατεύθυνση και κουβαλάτε τη θετική σας ενέργεια. Στόχος είναι οι οικονομικές απολαβές και η προβολή της εικόνας σας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, το δικό του, τη σχέση σας, το μέλλον, τους κολλητούς αλλα και τους τοξικούς σας συνδυασμούς.

TAGS