ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν δύσκολο Οκτώβριο


JTeam

2 Οκτωβρίου 2022

Αυτά τα 4 ζώδια θα έχουν δύσκολο Οκτώβριο
Για αυτούς ο Οκτώβριος δεν θα είναι ευνοικός

Αν είστε ένα από τα ζώδια που θα έχουν δύσκολο Οκτώβριο δεν χρειάζεται να σας πάρει από κάτω. Δεν έρχεται η καταστροφή, απλώς οι πλανήτες σας επιβαρύνουν λίγο περισσότερο από ό,τι συνήθως.

Ευτυχώς, ο μήνας ξεκινά με μια δόση ελπίδας καθώς ο ανάδρομος Ερμής επιτέλους- τελειώνει στις 2 Οκτωβρίου. Αυτό σημαίνει ότι τα πράγματα πρόκειται να αρχίσουν να τρέχουν πιο ομαλά, γι' αυτό επωφεληθείτε τώρα. Εάν εξακολουθείτε να αισθάνεστε την ανάδρομη σύγχυση να παραμονεύει, είναι μόνο επειδή ο Ερμής θα είναι σε περίοδο υποσκιάς μέχρι τις 16 Οκτωβρίου. Στο μεταξύ, δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να κατανοήσει όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες εβδομάδες.

Μέχρι τις 9 Οκτωβρίου, η πανσέληνος στον Κριό θα ανάψει θα βάλει φωτιά. Μπορείτε να περιμένετε να αισθάνεστε πιο θαρραλέοι τότε και θα διεκδικήσετε όσα θέλετε.

Για αυτά τα ζώδια τα καλύτερα έρχονται μετά τον Οκτώβριο:

Ταύρος


Καθώς ξεκινάει ο μήνας, μπορεί να αισθάνεστε πιο συγκεντρωμένοι στο να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας και να καλύψετε τις ανάγκες σας. Καθώς ο ήλιος στον Ζυγό διασχίζει τον έκτο οίκο της υγείας και της ρουτίνας σας, αυτός ο μήνας σας ενθαρρύνει να φτάσετε στο βάθος αυτού που σας ταλαιπωρούσε. Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να είσαι παραγωγικός και να είσαι εργασιομανής, γι' αυτό θυμήσου ότι είναι απαραίτητο να κάνεις ένα διάλειμμα. Αν δυσκολεύεστε να βρείτε το κίνητρο για να οργανωθείτε, κάντε το ένα βήμα τη φορά.

Ωστόσο, μόλις ο ήλιος και η Αφροδίτη εισέλθουν στον Σκορπιό στις 23 Οκτωβρίου, μπορεί να παρατηρήσετε ότι το δράμα και η ένταση αρχίζουν να αυξάνονται. Η εποχή του Σκορπιού θα ζωντανέψει τον έβδομο οίκο των συνεργασιών σας, αναδεικνύοντας τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη ζωή σας και το επίπεδο αρμονίας που ανταλλάσσεται μεταξύ σας. Μέχρι να γίνει μια έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό στις 25 Οκτωβρίου, μπορεί να παρατηρήσετε μια σημαντική αλλαγή που αρχίζει να διαμορφώνεται σε μια σχέση. Αυτήν τη στιγμή, το σύμπαν σάς ενημερώνει ποιος είναι γραφτός να είναι στη ζωή σας και με ποιους είστε έτοιμοι να αποχωριστείτε (τουλάχιστον προς το παρόν).

Τοξότης


Ετοιμαστείτε να νιώσετε ζωντανοί, πνευματικοί και κοινωνικοί καθώς ξεκινά ο μήνας. Η εποχή του Ζυγού ενεργοποιεί τον 11ο οίκο των ελπίδων και των επιθυμιών σας, ρίχνει φως στα όνειρά σας και σας φέρνει πιο κοντά με τους ανθρώπους που μοιράζονται το όραμά σας.

Καθώς η επόχη του Σκορπιού ξεκινά στις 23 Οκτωβρίου, ίσως αρχίσετε να νιώθετε πιο ευαίσθητοι και να νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε. Το δεύτερο μισό του μήνα να σας βρει να κάνετε την απαραίτητη ενδοσκόπηση.

Υδροχόος

Έχετε ωριμάσει τόσο πολύ τον περασμένο χρόνο, Υδροχόοι. Καθώς ο Κρόνος - πλανήτης του κάρμα και της μακροπρόθεσμης ανάπτυξης - συνεχίζει το ταξίδι του στον Υδροχόο, σας ανάγκασε επίσης να αναγνωρίσετε ποιοι γίνεστε ενώ αφήνετε να φύγουν οι προηγούμενες εκδοχές του εαυτού σας.

Στις 25 Οκτωβρίου, πρόκειται να αρχίσετε να καταλαβαίνετε ποια αλλαγή καριέρας είστε έτοιμοι να κάνετε. Καθώς η ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό πυροδοτεί μια μεταμόρφωση στον 10ο οίκο της φήμης και της δημόσιας θέσης σας, είστε έτοιμοι να φτιάξετε ένα όνομα για τον εαυτό σας.

Ιχθύες


Καθώς ξεκινάει ο Οκτώβριος, μπορεί να νιώθετε κάπως βαριά συναισθηματικά. Καθώς ο ήλιος και η Αφροδίτη διασχίζουν τον όγδοο οίκο της οικειότητας και της μεταμόρφωσής σας μέχρι τις 23 Οκτωβρίου, αποκτάτε μια βαθύτερη κατανόηση του τρόπου με τον οποίο αγκαλιάζετε κάτι νέο. Ήρθε η ώρα να αφήσετε αυτό που έχετε ξεπεράσει εδώ και καιρό, γιατί είστε έτοιμοι να ενώσετε τις δυνάμεις σας με κάτι άλλο. κάτι που δείχνει τόσες δυνατότητες. Και μην ανησυχείτε, γιατί η βοήθεια είναι καθ' οδόν και φτάνει εκεί που δεν την περιμένετε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.