CELEBRITIES

H Rihanna γιόρτασε τα 34α γενέθλια του ASAP Rocky με το πιο sexy φόρεμα


JTeam

4 Οκτωβρίου 2022

H Rihanna γιόρτασε τα 34α γενέθλια του ASAP Rocky με το πιο sexy φόρεμα
Instagram/@ jcrdan
H Rihanna εμφανίστηκε με sexy φόρεμα με σκίσιμο και νέο hair look

Η Rihanna συνόδευσε τον σύντροφο και πατέρα του γιου της, A$AP Rocky, στο party για τα 34α γενέθλιά του. Η επιχειρηματίας φορούσε ένα κομψό μαύρο φόρεμα με έναν ώμο και ψηλό σκίσιμο πάνω από τον μηρό. Το σύνολο συμπλήρωνε ένα ζευγάρι κλασικές μαύρες γόβες. Πρόσφατα υιοθέτησε μάλιστα ένα πολύ chic νέο hair look, μακρύ καρέ με φράντζες. Εκείνος ήταν εξίσου stylish με ένα σκούρο κοστούμι με ρίγες. Η νέα μαμά, η οποία υποδέχτηκε το πρώτο παιδί τους παιδί τον Μάιο ήταν πολύ εντυπωσιακή.


Η Rihanna έχει κρατήσει σχετικά χαμηλό προφίλ στα social media, επιλέγοντας να μην κάνει κάποιο μεγάλο αφιέρωμα γενεθλίων στον Rocky μέσω του Instagram της. Αν και φωτογραφίζονται τακτικά μαζί από paparazzi, η Rihanna και ο Rocky δεν έχουν μοιραστεί φωτογραφίες με το νέο μέλος της οικογένειάς τους, ούτε το όνομα του παιδιού τους.

Πρόσφατα μάλιστα μάθαμε πως θα είναι η headliner στο halftime του Super Bowl 2023.

Το περίφημο Super Bowl είναι μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις παγκοσμίως και πέρσι είδαμε την Jennifer Lopez παρέα με τη Shakira να τα δίνουν όλα στη σκηνή. Αυτή τη φορά, σειρά έχει η Rihanna.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.