CELEBRITIES

Big Bang Theory: Kaley Cuoco και Johnny Galecki μιλούν για πρώτη φορά για τη σχέση τους, εντός και εκτός σειράς


JTeam

4 Οκτωβρίου 2022

Big Bang Theory: Kaley Cuoco και Johnny Galecki μιλούν για πρώτη φορά για τη σχέση τους, εντός και εκτός σειράς
Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, η πρωταγωνίστρια του Big Bang Theory, αποκαλύπτει τον έρωτά της για τον συμπρωταγωνιστή της Johnny Galecki, αλλά και την μεταξύ τους αληθινή και ερωτική σχέση

Είναι ένα από τα πολλά ζευγάρια που αποτελούσαν κάποτε ζευγάρι στην οθόνη, αλλά και στην πραγματική ζωή. Υποδύονταν ρόλους που όντως τους αντιπροσώπευαν, ωστόσο οι συγκεκριμένοι ποτέ δεν είχαν μιλήσει δημόσια για την πραγματική σχέση τους. Ο λόγος για την Kaley Cuoco και τον Johnny Galecki από το Big Bang Theory. Tην κωμική σειρά με την αγαπημένη παρέα των nerds που σημείωσε μεγάλη επιτυχία για πάνω από μία δεκαετία, από το 2007 έως το 2019, στο δίκτυο του CBS.

Jenny.Gr

Οι σεναριογράφοι επινόησαν πολλά ερωτικά ταιριάσματα ανάμεσα στους ήρωες της σειράς, όμως το πιο διάσημο, όχι μόνο στο τηλεοπτικό studio αλλά και στην πραγματική ζωή, ήταν μεταξύ των πρωταγωνιστών, Kaley Cuoco και Johnny Galecki, στο ρόλο των «Penny» και «Leonard». Τότε οι δυο τους είχαν αποφασίσει να μην μιλήσουν πουθενά για τη σχέση τους, αλλά πρόσφατο αφιέρωμα του Vanity Fair για τη σειρά, οι δυο τους μίλησαν για πρώτη φορά για το πώς ξεκίνησε η σχέση τους, πώς τελείωσε και πώς είναι τώρα.

Μέσα στις αποκαλύψεις της για τη σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της, η Kaley Cuoco παραδέχτηκε ότι από την αρχή της άρεσε ο Galecki: «Δεν προσπαθούσα καν να το κρύψω. Είχε φοβερή μαγκιά. Εκείνη την περίοδο και οι δύο είχαμε άλλες σχέσεις, αλλά εγώ είχα μάτια μόνο για τον Johnny. Όταν έμαθα ότι άρεσα και σε εκείνον, σκέφτηκα, ωχ, θα έχουμε μπλεξίματα».

Για εκείνη ήταν ξεκάθαρο πως υπήρχε χημεία μεταξύ τους από την πρώτη στιγμή: «Μέχρι να γίνουμε ζευγάρι και στην αληθινή ζωή, υπήρχε χημεία. Έπρεπε όμως να περάσει ολόκληρη η πρώτη σεζόν για να είμαστε πραγματικά μαζί», αποκάλυψε.

Το πρώτο τους φιλί ήταν όμορφο και αμήχανο μαζί. Η Cuoco σαν Penny είχε φορέσει μια σέξι στολή για Halloween πάρτι του Leonard και ήδη προτού ξεκινήσουν τα γυρίσματα, εκείνος της είχε πει πόσο χαριτωμένη δείχνει. «Μέχρι να φιληθούμε, ένιωθα νευρικότητα», δηλώνει συνεχίζοντας την εξομολόγηση της η Kaley.

Η στιγμή που, τελικά, οι ηθοποιοί αποφάσισαν να ενδώσουν στα συναισθήματά τους, ήταν στο 14ο επεισόδιο της πρώτης σεζόν, «The Nerdvana Annihilation», σε μια σκηνή ονείρου, όπου ο Leonard σώζει την Penny από ένα ατύχημα σε ασανσέρ. «Τότε, νιώσαμε να ερωτευόμαστε». «Ήταν ένα κομβικό σημείο για τη σχέση μας», συμφωνεί και ο Galecki: «Μέχρι τότε, και εκείνη και εγώ ξέραμε ότι υπήρχε κάτι αμοιβαίο, αν και προσπαθούσαμε να το αγνοήσουμε και όχι να παραδοθούμε σε αυτό, μάς αποσπούσε όλο και περισσότερο από τη δουλειά», συμπληρώνει.

Και μετά από αυτό, σε μια τυχαία και παρορμητική στιγμή ο Johnny ζήτησε από την συνάδελφό του να βγουν για ένα πότο, με την ίδια να θυμάται το περιστατικό και να δηλώνει:

Jenny.Gr

«Ήμουν ενθουσιασμένη όταν μου έστειλε μήνυμα. Σκέφτηκα, Θεέ μου. Και ήξερα ότι θα μπαίναμε σε μπελάδες. Το ήξερα. Και φιληθήκαμε στο μπαρ! Ήταν τόσο σκοτεινά εκεί, που σχεδόν ένιωθες ότι μπορούσες να κάνεις τα πάντα, αλλά μετά ένιωθα ότι, ωχ, τα πράγματα θα χειροτερέψουν» και συνέχισε: «Αρχίσαμε να φιλιόμαστε στο μπαρ και συνεχίσαμε να φιλιόμαστε στο πάρκινγκ. Ο Johnny ήθελε να κρύβεται, αλλά εγώ το αντίθετο. Θα μπορούσα την επόμενη ημέρα να το ανακοινώσω σε όλους. Αλλά εκείνος ήταν του στιλ: Δεν μπορούμε να το πούμε πουθενά! Έτσι, το κρατήσαμε μυστικό».

Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζαν, γιατί ο δημιουργός της σειράς, Chuck Lorre, τους είχε καταλάβει: «Μια φορά μάς τσάκωσε να κρυβόμαστε πίσω από ένα αυτοκίνητο στο πάρκινγκ και σκύψαμε, σαν παιδιά που κρυβόμασταν από τους γονείς μας. Ήταν όμως κύριος και δεν είπε τίποτα», είπε η Kaley.

Το ειδύλλιο της Kaley Cuoco και του Johnny Galecki δεν κράτησε για πάντα. Η Kaley αποκάλυψε πως όσο βρισκόταν σε σχέση με τον Galecki είχε αρκετό άγχος, καθώς «κρυβόντουσαν» συνεχώς και «δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα» δημόσια. «Δεν ήταν τόσο διασκεδαστικό όσο θέλαμε να είναι», ομολόγησε. «Όλοι ρωτούσαν αν είμασταν μαζί και εμείς λέγαμε συνέχεια όχι. Και αναρωτιόμουν, 'Γιατί αρνούμαι αυτό το άτομο που αγαπώ;'».

Ο χωρισμός τους τελικά ήρθε το 2009, όμως οι συμπρωταγωνιστές δεν άφησαν τα προσωπικά τους, να επηρεάσουν τα επαγγελματικά τους. Παρότι είχαν χωρίσει, δεν ήταν αμήχανοι στα γυρίσματα της σειράς. «Δεν ήμασταν αμήχανοι μεταξύ μας, ήταν ένας αμοιβαίος χωρισμός, και σπάνια μπορείς να το πεις αυτό», είπε η ηθοποιός και συνέχισε «Ο Johnny και εγώ ήμασταν φίλοι όπως πρώτα».

Και κάπως έτσι έχει παραμείνει μέχρι και σήμερα η κατάσταση μεταξύ τους. Παρότι έχουν χωρίσει εδώ και χρόνια, έχουν προχωρήσει ο καθένας στη ζωή του, αλλά παραμένουν καλοί φίλοι: «Η Kaley δεν είναι απλώς μια πρώην, είναι μέρος της ζωής μου», δήλωσε ο Johnny και εξομολογήθηκε πως είναι ευγνώμων που τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν άσχημα μεταξύ τους.

Μέχρι και σήμερα δηλώνουν πως στηρίζουν ο ένας τον άλλο σε όλα και η αγάπη τους παραμένει δυνατή.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.