CELEBRITIES

Ο πρίγκιπας Harry περιγράφεται ως «κολλιτσίδα» και η Meghan «γυναίκα-αράχνη» σε νέο βασιλικό έγγραφο


JTeam

10 Οκτωβρίου 2022

Ο πρίγκιπας Harry περιγράφεται ως «κολλιτσίδα» και η Meghan «γυναίκα-αράχνη» σε νέο βασιλικό έγγραφο
O «κολλιτσίδας» Harry «έχει προσκολληθεί» υπερβολικά στη Meghan, η οποία (φυσικά και παρουσιάζεται ως χειριστική)

Για κάποιους ορκισμένους βασιλικούς η Meghan θα είναι πάντα εκείνη που επηρέασε και αποπλάνησε τον πρίγκιπα Harry, ώσπου τελικά τον έπεισε να φύγει από το παλάτι, να εγκαταλείψει τα καθήκοντά του και να φύγει στις ΗΠΑ για μια νέα ζωή.

Σίγουρα η Meghan θα έχει και τον δικό της ρόλο σε αυτήν την κοινή τους απόφαση να εγκαταλείψουν το παλάτι, αλλά όπως αναφέρεται και στο νέο βασιλικό έγγραφο από τον βιογράφο Tom Bower: «Θεωρώ πως ο Harry απολαμβάνει περισσότερο το paddling στον Ειρηνικό από τις χειραψίες μέσα στη βροχή μιας πόλης του βρετανικού Βορρά».

Όπως καταλαβαίνεις, ένας ακόμη βιογράφος αποφάσισε να βγάλει νέο έγγραφο για τη βασιλική οικογένεια, επικεντρωμένος στη Meghan και τον Harry, παρουσιάζοντας τον πρίγκιπα ως έναν άνθρωπο «κατεστραμμένο» και «με μεγάλη διαταραχή» λόγω του παιδικού του τραύματος από την απώλεια της μητέρας του, και τη Meghan ως μια γυναίκα «αράχνη», η οποία χειραγωγεί και ξέρει καλά να καλύπτει όλες τις ανάγκες του Harry.

Jenny.Gr

Ο βιογράφος Tom Bower δεν μένει μόνο εκεί. «Είναι ψυχολογικά πληγωμένος τόσο από τον θάνατο της μητέρας του, όσο και από την αντιμετώπιση της μητέρας του από τον πατέρα του, αλλά και του ίδιου όσο ήταν παιδί» εξηγεί στον νέο έγγραφο. Ο Harry έχει ανοιχτεί και παραδεχτεί δημοσίως το τραύμα τής παιδικής του ηλικίας, κατηγορώντας μέσω του podcast “Armchair Expert” το 2021 τον πατέρα του πως του κληροδότησε «έναν κύκλο γενετικού πόνου και οδύνης».

Η Μarkle, όπως έχει πει, δεν ήξερε τίποτα για τη βασιλική οικογένεια, πόσο μάλλον για τον Harry, και είχε μόνο ρωτήσει πριν το πρώτο τους ραντεβού αν είναι «καλός». Παρόλα αυτά, ο Bower υποστηρίζει πως η ηθοποιός έκανε επιμελώς και μεθοδικά έρευνα για τον πρίγκιπα πριν το πρώτο τους ραντεβού, τον Ιούλιο του 2016.

«Η μεγαλοφυΐα της ήταν ότι πριν ακόμη γνωριστούν, τον έψαξε προσεκτικά και ως έξυπνη γυναίκα με μεγάλη εμπειρία, ήξερε ακριβώς ποια κουμπιά (του) να πατήσει» υποστηρίζει ο ίδιος, τονίζοντας πως ο Harry ήταν δυστυχής ως ανώτερο μέλος της βασιλικής οικογένειας και η Μarkle τού πρόσφερε μια διέξοδο.

Η κηδεία της Ελισάβετ, ήταν επίσης ένα σημείο αναφοράς: «Νομίζω πως η κηδεία τού ξύπνησε (στον Harry) τη θλίψη που ένιωθε επειδή ήταν αποκομμένος από την οικογένεια και τους φίλους του και ένιωθε αουτσάιντερ. Και νομίζω πως αυτό προσθέτει μεγάλη πίεση στη σχέση τους» προσθέτει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.