CELEBRITIES

Johnny Depp εσύ; Αγνώριστος ο ηθοποιός ποζάρει μαζί με fans στη Νέα Υόρκη


Τόνια Τζάφερη

11 Οκτωβρίου 2022

Johnny Depp εσύ; Αγνώριστος ο ηθοποιός ποζάρει μαζί με fans στη Νέα Υόρκη
Φρεσκοξυρισμένος και με τραγιάσκα, συμμετέχει στην περιοδεία του φίλου του και μουσικού Jeff Beck μετά τις πολύκροτες δικαστικές διαμάχες

Τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε τον Depp, ο οποίος τις προάλλες έκανε μια δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό, στη Νέα Υόρκη, και έδειχνε να το διασκεδάζει.

Jenny.Gr

Φρεσκοξυρισμένος, με γυαλιά ηλίου και τραγιάσκα, ο 59χρονος ηθοποιός υπέγραψε αυτόγραφα και έβγαλε selfies με τους fans του έξω από το Capitol Theatre της Νέας Υόρκης, το βράδυ του Σαββάτου πριν από τη συναυλία με τον φίλο του μουσικό Jeff Beck.

Jenny.Gr

Μετά τη δύσκολη περίοδο του πολύκροτου διαζυγίου του και τις δικαστικές διαμάχες, ο Depp προσπαθεί και πάλι να επανέλθει σταδιακά στα επαγγελματικά του καθήκοντα. Όχι ότι θα είναι και ιδιαίτερα δύσκολο, μιας και βγήκε σχετικά αλώβητος από όλα αυτά, παρά τα δεκάδες στοιχεία που απέδειξαν την κακοποιητική συμπεριφορά του.

Κάπως έτσι αυτόν τον καιρό ο Depp συμμετέχει στην περιοδεία του Jeff στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις ΗΠΑ. Όλο αυτό το διάστημα ο ηθοποιός έχει επιλέξει να κρατά ένα σχετικά χαμηλό προφίλ, με εξαίρεση την περίεργη προσγείωσή του στα MTV VMA ως αστροναύτης. Στο μεταξύ, η πρώην σύζυγός του Amber Heard, βρίσκεται στην Ισπανία, όπου φέρεται να ζει σε μια πολυτελή βίλα, χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο.

Αυτήν την φορά ο Depp φάνηκε χαλαρός και χαμογελαστός, ενώ δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική του ζωή, τον θέλουν να βγαίνει με την Joelle Rich, η οποία ήταν μία από τους δικηγόρους υπεράσπισης που τον εκπροσώπησαν στην αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον της Sun το 2018.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.