CELEBRITIES

Ο Johnny Depp έχει σχέση με τη δικηγόρο του


JTeam

23 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Johnny Depp έχει σχέση με τη δικηγόρο του
@pagesix
Ας γνωρίσουμε τη νέα σύντροφο και Βρετανή δικηγόρο του Johnny Depp

Τα τελευταία χρόνια ήταν ιδιαίτερα δύσκολα για τον Depp, ο οποίος είχε την μια δικαστική διαμάχη μετά την άλλη, και μάλιστα απέναντι στην πρώην σύζυγο του, η οποία δεν δίσταζε να του κάνει κάθε επίθεση δημόσια ή ιδιωτικά. Απ' όλη αυτήν την ιστορία όμως, φαίνεται ότι ο Johnny Depp δικαιώθηκε, όχι μόνο κατάφερε να νικήσει την δίκη, αλλά φαίνεται πως κατάφερε να βρει και τον νέο του έρωτα σε μια από τις δικηγόρους, η οποία τον είχε εκπροσωπήσει παλιότερα σε μια δικαστική διαμάχη με το βρετανικό tabloit, The Sun.

Όσο και αν ήθελε το κοινό να είναι σε σχέση με την δικηγόρο του, Camille Vasquez, η οποία τον εκπροσωπούσε με πάθος σε κάθε δίκη, φαίνεται πως ναι μεν, η νέα του σύντροφος είναι δικηγόρος, αλλά είναι η Joelle Rich. Με την Joelle γνωρίστηκαν πριν από περίπου δύο χρόνια, όταν και ξεκίνησε η δικαστική διαμάχη με την The Sun.

Jenny.Gr
@pagesix

Η Joelle Rich είναι δικηγόρος από το Λονδίνο, η οποία μάλιστα έχει μια σπουδαία καριέρα στην Νομική και ειδικεύεται σε θέματα πνευματικών δικαιωμάτων και ιδιωτικότητας. Τους δυο μαζί, ο φωτογραφικός φακός τους είχε εντοπίσει κατά την διάρκεια της δίκης και η χημεία τους, ήταν φανερή από τότε, χωρίς ωστόσο να ακουστεί το οτιδήποτε για σχέση. Άλλωστε το όλο θέμα με την Amber Heard και τις δικαστικές διαμάχες είχε επισκιάσει τα πάντα γύρο από το όνομα του Johnny Depp.

Mπορεί ο Depp να έχει ξοδέψει μια περιουσία στο συγκεκριμένο διαζύγιο, μπορεί να βίωσε την όποια ψυχολογική κακοποίηση από την πρώην σύντροφο του, Amber, μπορεί ακόμη να είδε την φήμη του να αμαυρώνεται κατά την διάρκεια της δίκης, ωστόσο φαίνεται πως μετά το αίσιο τέλος, τα πράγματα στην ζωή του μπαίνουν σε μια σειρά, έχοντας στο πλευρό του, την Joelle , η οποία με τις γνώσεις νομικής της πάνω σε θέματα ενημέρωσης και media, θα μπορεί να τον συμβουλεύει πολύ καλύτερα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.