CELEBRITIES

Ένας έφηβος φωτογράφησε τη Marilyn πάνω σε ελέφαντα το 1955 - Τώρα τα καρέ βγαίνουν σε δημοπρασία


Τόνια Τζάφερη

11 Οκτωβρίου 2022

Ένας έφηβος φωτογράφησε τη Marilyn πάνω σε ελέφαντα το 1955 - Τώρα τα καρέ βγαίνουν σε δημοπρασία
Εκείνος τότε ήταν ένα έφηβο αγόρι που κατάφερε να φωτογραφήσει τη Marilyn Monroe, κάτι που του άνοιξε τον δρόμο για μια καριέρα στη δημοσιογραφία

Το 1955, ο Marvin Scott με μια κάμερα στα χέρια σπεύδει να φωτογραφήσει την θρυλική Marilyn Monroe, η οποία μόλις είχε φτάσει σε φιλανθρωπική εκδήλωση.

Jenny.Gr

Σήμερα, 67 χρόνια μετά, ο δημοσιογράφος βγάζει τις ασπρόμαυρες αυτές εικόνες σε δημοπρασία. «Τραβήχτηκαν από μένα όταν ήμουν έφηβος και είχα κατορθώσει να μπω με το δημοσιογραφικό πάσο του γυμνασίου του Μπρονξ», δήλωσε ο Marvin Scott.

Jenny.Gr

«Η Marilyn ήταν πρωταγωνίστρια στη βραδιάς έναρξης μιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης. Έφτασε στην κεντρική αρένα πάνω σε έναν ροζ ελέφαντα. Ήταν η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το διαζύγιό της από τον Τζόι ΝτιΜάτζιο», συνέχισε την εξιστόρηση του ο Scott από εκείνο το βράδυ που του άλλαξε τη ζωή.

Jenny.Gr

«Υπήρχε μια μαγική ποιότητα σε αυτή την όμορφη γυναίκα μπροστά από μια φωτογραφική μηχανή. Ήταν εκεί, μεγάλη σαν τη ζωή, και εγώ τη φωτογράφιζα. Η Marilyn δημιουργούσε μια ηλεκτρική φόρτιση με κάθε κλικ». Οι φωτογραφίες του Marvin Scott δημοπρατούνται στο Heritage Auctions, ενώ μια άλλη φωτογραφία της Marilyn επάνω στον ελέφαντα θα βγει στο σφυρί σε άλλη παρτίδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.