CELEBRITIES

H Hailey Bieber έγινε κοκκινομάλλα και ευχόμαστε να είναι μόνο για το Halloween


JTeam

16 Οκτωβρίου 2022

H Hailey Bieber έγινε κοκκινομάλλα και ευχόμαστε να είναι μόνο για το Halloween
H Hailey Bieber έγινε κοκκινομάλλα

Πρόσφατα σας μιλήσαμ για το Pumpkin Spice Hair, το απόλυτο hair color trend για το φθινόπωρο, που παραπέμπει στο Haloween. To φλογερό κόκκινο επανέρχεται στο προσκήνιο με όλο και περισσότερες celebrities και Influencers να το τολμούν. Kάπως έτσι το feed μας έχει γεμίσει με gingerheads.

H Hailey Bieber φαίνεται ότι θέλησε να δοκιμάσει το κόκκινο, επιλέγοντας μια πιο σκούρα απόχρωση. Η Hailey Bieber η οποία τα τελευταία χρόνια έχει διατηρήσει το φυσικό της ανοιχτό καστανό έκανε μια δραστική αλλαγή και την μοιράστηκε στο Instagram.

H εικόνα της με κόκκινα μαλλιά και ασορτί κραγιόν είναι εντυπωσιακή. Ό,τι χρώμα και να επιλέξει άλλωστε είναι τόσο όμορφη που θα το αναδείξει.

Ξέροντας όμως πόσο της αρέσει να πειραματίζεται με την εμφάνιση της κατά την περίοδο του Haloween, μαντεύουμε ότι πρόκειται για μια προσωρινή αλλαγή και πως πρέπει να περιμένουμε μία ακόμα τολμηρή μεταμφίεση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.