CELEBRITIES

O Daniel Craig έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση με την κόρη του


Τόνια Τζάφερη

21 Οκτωβρίου 2022

O Daniel Craig έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση με την κόρη του
@people
Στην πρεμιέρα του «Knives Out: Glass Onion» βρέθηκε ο γνωστός ηθοποιός, συνοδευόμενος από την κόρη του

Ο Daniel Craig, έκανε την εμφάνιση του στο κόκκινο χαλί, έχοντας στο πλευρό του την κόρη του από τον πρώτο του γάμο, Ella Loudon.

Η προσωπική ζωή του Daniel Craig μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και πολύ σπάνια τον βλέπουμε να εμφανίζεται σε δημόσιες εκδηλώσεις, συνοδευόμενος από την οικογένειά του. Αυτήν την φορά ωστόσο, πήγε στο κινηματογραφικό Φεστιβάλ BFI του Λονδίνου για την πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Knives Out: Glass Onion» και εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με την επίσης ηθοποιό κόρη του, Ella Loudon.

Πατέρας και κόρη πόζαραν μαζί, χαμογελαστοί και σε υπέρκομψοι. Ο Craig είχε επιλέξει για την εμφάνιση του, ένα midnight blue tuxedo, ενώ η κόρη του εμφανίστηκε με ένα μαύρο φόρεμα, συνδυασμένο με nude ψηλοτάκουνα.

Jenny.Gr

Εκτός από την Ella, η οποία έχει επίσης ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής, ο Daniel έχει αποκτήσει άλλη μια κόρη, τεσσάρων ετών, με τη νυν σύζυγο του, Rachel Weisz.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.