CELEBRITIES

Η Meghan Markle παραδέχεται πως είναι «ιδιαίτερη» και απαντά στις κατηγορίες των βρετανικών tabloids


JTeam

26 Οκτωβρίου 2022

Η Meghan Markle παραδέχεται πως είναι «ιδιαίτερη» και απαντά στις κατηγορίες των βρετανικών tabloids
Η Meghan Markle απαντά στις αρνητικές φήμες που ακούγονται για εκείνη

Πριν από λίγες εβδομάδες, η Meghan Markle βρέθηκε και πάλι στο στόχαστρο των βρετανικών media. Η αιτία; Αρκετοί πρώην συνεργάτες της υποστήριξαν ότι είχε άσχημη συμπεριφορά απέναντί τους.

Όπως ανέφεραν τα μέσα «υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που υποστήριζαν πως η Markle τους είχε «διαλύσει ψυχολογικά». Εργαζόμενες ανέφεραν πως είχαν υποφέρει από τη συμπεριφορά τους (εννοώντας τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry).To ζευγάρι λέγεται πως δεν είχε καθόλου καλή σχέση με τους υπαλλήλους του Παλατιού και, πάντα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, δεν ήταν λίγες οι φορές που κακομεταχειρίζονταν το προσωπικό.

Τώρα η Meghan αποφάσισε να πάρει θέση και να απαντήσει δημόσια για όσα ακούγονται για εκείνη μέσα από το τελευταίο επεισόδιο του podcast της «Archetypes» στο Spotify. Η ίδια είπε ότι θέλει να βάζει τα προσωπικά της όρια: «Έχεις δικαίωμα να θέτεις τα όριά σου και να είσαι ξεκάθαρος. Αυτό δεν σε κάνει απαιτητικό, δεν σε κάνει δύσκολο, σε κάνει ξεκάθαρο».

Μάλιστα, τόνισε ότι φοβόταν να εκφράσει όσα ήθελε καθώς θα την χαρακτήριζαν «θυμωμένη μαύρη γυναίκα».

Jenny.Gr

Ακόμη, υποστήριξε ότι η συμπεριφορά της ήταν πάντα προσγειωμένη καθώς γνώριζε καλά πως ό,τι και να έκανε, όλοι θα ασχολούνταν μαζί της.

«Επιλέγεις να είσαι προσγειωμένη όσο γίνεται, σε όσα μοιράζεσαι εξαιτίας όλων όσων θα πουν ό,τι κι αν κάνεις. Έχεις δικαίωμα να είσαι ιδιαίτερος». Με τα λόγια αυτά θέλησε να προστατεύσει τον εαυτό της από τις κακές φήμες που ακούγονται ασταμάτητα για το όνομά της. Δεν ξέρουμε αν έπεισε, αλλά σίγουρα όσα είπε έχουν βάση (ειδικά για το στερεότυπα της «μαύρης θυμωμένης γυναίκας») και σίγουρα ξεκαθάρισε κάποια πράγματα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.