CELEBRITIES

Ο James Corden ζήτησε συγγνώμη για το αγενές σχόλιο που έκανε στον σερβιτόρο


JTeam

26 Οκτωβρίου 2022

Ο James Corden ζήτησε συγγνώμη για το αγενές σχόλιο που έκανε στον σερβιτόρο
Splash Ideal Images
Ο παρουσιαστής παραδέχθηκε δημόσια το λάθος του

Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε viral η είδηση το σχόλιο του ιδιοκτήτη του γαλλικού εστιατορίου, Balthazar, στο Soho, ότι ο Corden είναι «χαρισματικός κωμικός» αλλά και «λίγο κρετίνος». Ο Keith McNally έκανε ολόκληρο Instagram post, προκειμένου να μιλήσει για την απαίσια συμπεριφορά του Corden προς το προσωπικό του μαγαζιού, περιγράφοντας αναλυτικά τα δύο συμβάντα που οδήγησαν στην απαγόρευση εισόδου του παρουσιαστή.

Τώρα ο παρουσιαστής δηλώνει μετανιωμένος για όσα είπε σε έναν από τους σερβιτόρους και ζητά συγγνώμη. «Έκανα ένα εξαιρετικά αγενές σχόλιο, και ήταν λάθος». Ο James Corden παραδέχτηκε ότι συμπεριφέρθηκε με «αγένεια» σε έναν σερβιτόρο του εστιατορίου Balthazar και μίλησε στο «The Late Late Show» τη Δευτέρα, και είπε ότι «δεν ήταν ποτέ πρόθεσή μου να προσβάλω το προσωπικό του εστιατορίου».

«Επειδή δεν φώναξα ή ούρλιαξα, δεν σηκώθηκα από τη θέση μου, δεν αποκάλεσα κανέναν με ονόματα ή χρησιμοποίησα υποτιμητικές εκφράσεις, θεωρούσα ότι δεν έκανα τίποτα κακό. Αλλά η αλήθεια είναι ότι έκανα ένα εξαιρετικά αγενές σχόλιο. Και ήταν λάθος. Ήταν ένα περιττό σχόλιο, ήταν αγενές προς τον σερβιτόρο».

Μάλιστα, ο παρουσιαστής δήλωσε ότι τα σχόλιά έγιναν «εν θερμώ» και πρόσθεσε ότι θα ζητήσει συγγνώμη προσωπικά από τους υπαλλήλους του Balthazar.

Τον Ιούνιο, ο Corden βρήκε τρίχα στο πιάτο του, πράγμα που είναι όντως αηδιαστικό, αλλά μπορεί να συμβεί οπουδήποτε. Αφού έφαγε όλο το γεύμα, ενημέρωσε τον μάνατζερ με πάρα πολύ άσχημο τρόπο, εκείνος απολογήθηκε και ο Corden απαίτησε να του φέρουν τζάμπα ποτά και να μην μην πληρώσουν τον πρώτο γύρο.

Τη δεύτερη φορά, έφαγε brrunch στις αρχές Οκτωβρίου. Η σύζυγός του παρήγγειλε ομελέτα και ο Corden φώναξε τον σερβιτόρο για να του πει ότι υπήρχε λίγο ασπράδι ενώ η ομελέτα θα περιείχε μόνο κρόκους. Το έστειλαν στην κουζίνα, αλλά το πιάτο ήρθε με πατάτες αντί σαλάτας. «Δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου. Μάλλον πρέπει να μπω εγώ στην κουζίνα και να κάνω ομελέτα», φώναξε. Παρόλο που του στάλθηκε σαμπάνια και του ζήτησαν συγγνώμη, συνεχίστηκε η κακή συμπεριφορά στον σερβιτόρο. Οι περισσότεροι followers του ιδιοκτήτη πάντως, αναφέρθηκαν στην εξαιρετική εξυπηρέτηση του Balthazar και στο πόσο καλοί στη δουλειά τους είναι οι σερβιτόροι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.