UPDATE #NOW

James Corden: Αποκλείστηκε από εστιατόριο λόγω απαίσιας συμπεριφοράς στο προσωπικό


JTeam

18 Οκτωβρίου 2022

James Corden: Αποκλείστηκε από εστιατόριο λόγω απαίσιας συμπεριφοράς στο προσωπικό
Instagram/James Corden
Ο James Corden έχει ιστορικό κακής συμπεριφοράς σε εστιατόρια

Είναι μερικοί άνθρωποι, που ενώ φαίνονται τόσο συμπαθείς στην οθόνη, υπάρχει κάτι μέσα σου που σου κλωτσάει. Κάτι δεν πάει καλά, όσο γλυκά και να είναι τα μαγουλάκια ή ξανθά τα μαλλάκια του. Όπως ο James Corden, ας πούμε. Που, όσο να πεις, έχει δώσει κάποια δείγματα και on air.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του γαλλικού εστιατορίου, Balthazar, στο Soho, ο Corden είναι «χαρισματικός κωμικός» αλλά και «λίγο κρετίνος». Ο Keith McNally έκανε ολόκληρο Instagram post, προκειμένου να μιλήσει για την απαίσια συμπεριφορά του Corden προς το προσωπικό του μαγαζιού, περιγράφοντας αναλυτικά τα δύο συμβάντα που οδήγησαν στην απαγόρευση εισόδου του παρουσιαστή.

Τον Ιούνιο, ο Corden βρήκε τρίχα στο πιάτο του, πράγμα που είναι όντως αηδιαστικό, αλλά μπορεί να συμβεί οπουδήποτε. Αφού έφαγε όλο το γεύμα, ενημέρωσε τον μάνατζερ με πάρα πολύ άσχημο τρόπο, εκείνος απολογήθηκε και ο Corden απαίτησε να του φέρουν τζάμπα ποτά και να μην μην πληρώσουν τον πρώτο γύρο.

Τη δεύτερη φορά, έφαγε brrunch στις αρχές Οκτωβρίου. Η σύζυγός του παρήγγειλε ομελέτα και ο Corden φώναξε τον σερβιτόρο για να του πει ότι υπήρχε λίγο ασπράδι ενώ η ομελέτα θα περιείχε μόνο κρόκους. Το έστειλαν στην κουζίνα, αλλά το πιάτο ήρθε με πατάτες αντί σαλάτας. «Δεν μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου. Μάλλον πρέπει να μπω εγώ στην κουζίνα και να κάνω ομελέτα», ούρλιαξε. Παρόλο που του στάλθηκε σαμπάνια και του ζήτησαν συγγνώμη, συνεχίστηκε η κακή συμπεριφορά στον σερβιτόρο. Οι περισσότεροι followers του ιδιοκτήτη πάντως, αναφέρθηκαν στην εξαιρετική εξυπηρέτηση του Balthazar και στο πόσο καλοί στη δουλειά τους είναι οι σερβιτόροι.

Με το που ανέβηκε το post, ο McNally δέχτηκε τηλεφώνημα από τον παρουσιαστή, ο οποίος του ζήτησε συγγνώμη για την απαράδεκτη συμπεριφορά, αλλά όταν κάτι επαναλαμβάνεται, είναι μάλλον μοτίβο και όχι μία κακή μέρα. Ο ιδιοκτήτης, ωστόσο, απέσυρε την απαγόρευση και του έδωσε άλλη μία ευκαιρία. Για να δούμε πώς θα πάει.