CELEBRITIES

Η Rihanna επιστρέφει στη μουσική μετά από 6 χρόνια - Το νέο της single


Τόνια Τζάφερη

27 Οκτωβρίου 2022

Η Rihanna επιστρέφει στη μουσική μετά από 6 χρόνια - Το νέο της single
@newyorktimes
Επιστροφή στη μουσική βιομηχανία για τη Riri, με το τραγούδι «Lift Me Up» για τη νέα ταινία της Marvel, «Black Panther: Wakanda Forever».

Ύστερα από έξι χρόνια απουσίας, η Rihanna είναι έτοιμη να κάνει τη μεγάλη επιστροφή της στη μουσική. Αύριο, Παρασκευή, αναμένεται να κυκλοφορήσει το νέο της single «Lift Me Up», το οποίο θα είναι στο soundtrack του sequel της Marvel, «Black Panther: Wakanda Forever».

Το τραγούδι αυτό είναι φόρος τιμής στη ζωή και την κληρονομιά του Chadwick Boseman, ενώ γράφτηκε από τους Tems, Ludwig Göransson, την Rihanna και τον σκηνοθέτη Ryan Coogler.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει αύριο, Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου, πριν από την ταινία, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 11 Νοεμβρίου.

Η τραγουδίστρια ωστόσο μας έδωσε ήδη μία πρώτη γεύση από τη μελωδία του τραγουδιού:

«Αφού μίλησα με τον Ryan για τη σκηνοθεσία του για την ταινία και το τραγούδι, ήθελα να γράψω κάτι που να απεικονίζει μια ζεστή αγκαλιά για όλους τους ανθρώπους που έχασα στη ζωή μου. Προσπάθησα να φανταστώ πώς θα ήταν αν μπορούσα να τους τραγουδήσω τώρα και να εκφράσω το πόσο μου λείπουν», είπε η Tems.

«Η Rihanna ήταν μια έμπνευση για μένα, οπότε το να την ακούω να μεταφέρει αυτό το τραγούδι είναι μεγάλη τιμή», συμπλήρωσε.

Το τραγούδι κυκλοφορεί από την εταιρεία Westbury Road της Rihanna σε συνεργασία με τη Roc Nation, την Def Jam Recordings και τη Hollywood Records.

Jenny.Gr

Με βάση τις πρώτες εκτιμήσεις, η ταινία αναμένεται να κερδίσει τουλάχιστον 175 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο Σαββατοκύριακο κυκλοφορίας της. Το 2018, το πρώτο «Black Panther» έγινε αμέσως επιτυχία, ξεκινώντας από τα 202 εκατομμύρια δολάρια. Τελικά έφερε συνολικά κέρδη 700,4 εκατ. δολαρίων στην εγχώρια αγορά και 1,3 δισ. δολ. παγκοσμίως.

Η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας, η οποία πλέον είναι και μητέρα, έχει να κυκλοφορήσει άλμπουμ από το «Anti», του 2016. Οι επιτυχίες της Fenty Beauty και των εσωρούχων Savage x Fenty συνεχίζονται και παράλληλα, ετοιμάζεται τέταρτη ετήσια επίδειξη του Savage X Fenty, στην οποία θα συμμετέχουν οι Anitta, Burna Boy, Don Toliver και Maxwell.

Τέλος να σημειωθεί πως τον Απρίλιο, η Rihanna συμπεριελήφθη για πρώτη φορά στη λίστα του Forbes με τους παγκόσμιους δισεκατομμυριούχους. Εντάχθηκε στη λίστα με περιουσία 1,729 δισ. δολάρια και έγραψε ιστορία, αφού έγινε η πρώτη δισεκατομμυριούχος της πατρίδας της, των νησιών Μπαρμπέιντος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS