CELEBRITIES

Η Rihanna επιστρέφει με metallic outfit, ένα νέο sexy video αλλά και άγχος για το Super Bowl


JTeam

11 Οκτωβρίου 2022

Η Rihanna επιστρέφει με metallic outfit, ένα νέο sexy video αλλά και άγχος για το Super Bowl
Η Riri εθεάθη το βράδυ του Σαββάτου καθώς κατευθυνόταν προς στούντιο ηχογράφησης στην Καλιφόρνια, με ένα super stylish look

Η Rihanna φαίνεται ότι βρίσκεται (μάλλον) στην προετοιμασία νέου album και χαιρόμαστε ιδιαίτερα για αυτό. Ο φωτογραφικός φακός την έχει εντοπίσει να επισκέπτεται το στούντιο αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα και πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι θα είναι η σταρ που θα παρουσιάσει μια εντυπωσιακή performance στο εμβληματικό ημίχρονο του Super Bowl για το 2023.

Η Riri εθεάθη το βράδυ του Σαββάτου καθώς κατευθυνόταν προς το στούντιο ηχογράφησης μουσικής στην Καλιφόρνια, με ένα super stylish look σε γκρι/ασημί αποχρώσεις.

Jenny.Gr

Η 34χρονη τραγουδίστρια και επιχειρηματίας φορούσε μια oversized αθλητική φανέλα με τον αριθμό 25 σε μεταλλική απόχρωση και ένα γκρι τζιν παντελόνι με σκίσιμο. Τα κοσμήματα ήταν εκείνα που απογείωσαν την εμφάνιση: Ένα statement μεταλλικό τσόκερ στον λαιμό, μία δεύτερη πιο μακριά αλυσίδα και ένα ασημένιο δαχτυλίδι. Η Rihanna πρόσθεσε μια ασημένια αλυσίδα στην τσέπη του τζιν της, και κρατούσε μια αστραφτερή shoulder bag του οίκου Balenciaga. Τέλος φορούσε ασημένια γυαλιά ηλίου.

Τα μαλλιά της, τα οποία πρόσφατα έκοψε σε γοητευτικά bangs, ήταν πιασμένα σε ένα ψηλό updo.

Στην συνέχεια το Badgal μοιράστηκε ένα sexy video στον λογαριασμό της στο Instagram για την προώθηση της νέας της σειράς Savage x Fenty Lounge. Στο βίντεο η Rihanna φορά ένα γκρι φούτερ και ασορτί slip και χορεύει μπροστά στην κάμερα.

Η ποδοσφαιρική φανέλα θα μπορούσε να είναι μια αναφορά στην επικείμενη εμφάνιση της στο Superbowl, που θα τη δει να βγαίνει στο γήπεδο στο ημίχρονο κατά τη διάρκεια του πολυαναμενόμενου slot.

Ανακοινώθηκε μόλις τον περασμένο μήνα ότι η τραγουδίστρια του Umbrella θα εμφανιστεί κατά τη διάρκεια του μεγάλου αθλητικού γεγονότος τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Όμως η σταρ -που έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί τον περασμένο Μάιο- παραδέχτηκε πρόσφατα ότι ήταν «νευρική» για την performance.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS