CELEBRITIES

Gisele και Τom Brandy ανακοίνωσαν τον οριστικό χωρισμό τους- «Εύχομαι στον Tom πάντα τα καλύτερα»


JTeam

30 Οκτωβρίου 2022

Gisele και Τom Brandy ανακοίνωσαν τον οριστικό χωρισμό τους- «Εύχομαι στον Tom πάντα τα καλύτερα»
Το πρώην πλέον ζευγάρι ανακοίνωσε μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς, το τέλος του γάμου τους

Είναι πλέον επίσημο. Gisele και Tom Brady χώρισαν ύστερα από 13 χρόνια γάμου και 2 παιδιά. Οι δυο τους αποφάσισαν να ανακοινώσουν τον χωρισμό τους, μέσα από μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου δηλώνουν πως εξακολουθούν να κρατούν φιλικούς δεσμούς και πως πάντοτε προτεραιότητα τους, θα αποτελούν τα παιδιά τους.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής σημείωσε πως εξέτασαν σοβαρά την απόφασή τους και αποφάσισαν «φιλικά» να χωρίσουν, «όντας ευγνώμονες για τον χρόνο που περάσαμε μαζί».

«Είμαστε ευλογημένοι με όμορφα και υπέροχα παιδιά που θα συνεχίσουν να είναι το κέντρο του κόσμου μας με κάθε τρόπο. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί ως γονείς για να διασφαλίζουμε πάντα ότι θα λαμβάνουν την αγάπη και την προσοχή που τους αξίζει» είπε.

Jenny.Gr

Η Gisele από την μεριά της, δήλωσε πως η απόφαση για τη λήξη του γάμου «δεν ήταν εύκολη» αλλά είχαν αποξενωθεί μεταξύ τους και τόνισε πως προτεραιότητά της είναι πάντα τα παιδιά της.

«Η απόφαση για τη λήξη του γάμου δεν είναι ποτέ εύκολη αλλά έχουμε αποξενωθεί και παρότι είναι, φυσικά, να περνάς κάτι τέτοιο νιώθω ευλογημένη για τον χρόνο που πέρας με τον Tom και εύχομαι πάντα τα καλύτερα για εκείνον» έγραψε.

Jenny.Gr

Τα δημοσιεύματα είχαν ξεκινήσει από τον Αύγουστο να μιλούν για προβλήματα στον γάμο του γνωστού ζευγαριού. Ωστόσο πολλοί δυσκολεύονταν να πιστέψουν πως το τόσο ταιριαστό και ευτυχισμένο ζευγάρι, είχε σκοπό να βάλει τέλος στην κοινή τους πορεία. Φαίνεται πως τα προβλήματα μεταξύ τους στάθηκαν αξεπέραστα και ύστερα από αρκετή προσπάθεια, το ζευγάρι έλαβε την απόφαση του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.