CELEBRITIES

Η Michelle Williams έγινε μαμά για τρίτη φορά


JTeam

2 Νοεμβρίου 2022

Η Michelle Williams έγινε μαμά για τρίτη φορά
Splash News
Το Σάββατο η ηθοποιός καταγράφηκε να κρατά σε μάρσιππο το βρέφος της

H Michelle Williams έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, το δεύτερο που αποκτά με τον σύζυγό της, Thomas Kail. Η 42χρονη ηθοποιός καταγράφηκε το Σάββατο, στον φακό της Daily Mail, να κρατά χαμογελαστή σε μάρσιππο το βρέφος της κατά τη διάρκεια μιας βόλτας με την οικογένειά της.

Η Williams γέννησε το δεύτερο παιδί της, τον γιο της Hart, μέσα στην πανδημία και συγκεκριμένα τον Ιούνιο του 2020. Η ίδια είχε αποκτήσει το πρώτο της παιδί, τη Matilda που σήμερα είναι 17 χρονών, με τον αδικοχαμένο star του Hollywood, Heath Ledger.

Τον περασμένο Μάιο, η Michelle ανακοίνωσε πως περίμενε το τρίτο της παιδί, δύο μόλις χρόνια μετά την γέννηση του δεύτερου. Η είδηση είχε γίνει γνωστή μέσω μίας φανταστικής φωτογράφισης και συνέντευξης στο περιοδικό Variety.

Όπως είχε εξομολογηθεί τότε, η γέννηση του 2χρονου Hart μέσα στην πανδημία ήταν μια υπενθύμιση πως η ζωή συνεχίζεται. «Ήταν μία καλή υπενθύμιση ότι η ζωή συνεχίζεται. Ο κόσμος που φέραμε το παιδί μας, δεν ήταν αυτός που φανταζόμασταν. Αλλά απολαμβάνει την ευτυχία που υπάρχει στο σπίτι μας». Μάλιστα, είχε περιγράψει τον ρόλο της ως μητέρα ως την «απόλυτη» πράξη δημιουργικότητας.

Το να είναι μητέρα, την έκανε να είναι πιο αφοσιωμένη στη δουλειά της ως ηθοποιός αλλά και στην αποστολή της να βελτιώνει τον κόσμο γύρω της ως υπέρμαχος της μισθολογικής ισότητας και της ελευθερίας όσον αφορά την αναπαραγωγή. Η Williams και ο σύζυγός της, ο 44χρονος Thomas Kail, γνωρίστηκαν στο «Fosse/Verdon» το 2018, ενώ τον επόμενο χρόνο αρραβωνιάστηκαν. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2020.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.