AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

CELEBRITIES

Η Βella Hadid γιορτάζει τα 26 της με μια ελεύθερη πτώση παρέα με τον σύντροφό της


Τόνια Τζάφερη

2 Νοεμβρίου 2022

Η Βella Hadid γιορτάζει τα 26 της με μια ελεύθερη πτώση παρέα με τον σύντροφό της
Η Bella Hadid πιο χαρούμενη από ποτέ, κάνει ελεύθερη πτώση στο Κατάρ μαζί με τον Marc Kalman

Ίχνος φόβου δεν φαίνεται στο πρόσωπο της Bella Hadid, η οποία απολαμβάνει τρελά τα extreme sports και δεν το κρύβει. Το νεαρό μοντέλο τον προηγούμενο μήνα έκλεισε τα 26 της και αποφάσισε να τα γιορτάσει με ένα ταξίδι στο Κατάρ, το οποίο είχε και highlight.

Μαζί με τον αγαπημένο της Marc Kalman έπεσαν από αεροπλάνο, σε μια ελεύθερη πτώση από τα 3.000 μέτρα. Το χαμόγελο της Bella δεν φεύγει στιγμή από το πρόσωπό της, από όταν έφτασαν στον χώρο για να πραγματοποιήσουν την ελεύθερη πτώση, μέχρι την προσγείωσή της.

«Το τοξικό μου χαρακτηριστικό είναι να παίρνω μαζί μου ανθρώπους που αγαπώ και να πέφτουμε μαζί από αεροπλάνο», έγραψε στη λεζάντα η Hadid με τις εικόνες που δημοσίευσε.

Το γνωστό μοντέλο αγαπά την αδρεναλίνη και κάνει συχνά ελεύθερη πτώση. Για τον σύντροφό της Marc όμως, ήταν η πρώτη του φορά. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2020, ωστόσο από τον φετινό Ιούλιο και έπειτα, η σχέση τους έγινε πιο γνωστή. Παρότι οι δυο τους προτιμούν να κρατούν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τέτοιες στιγμές δεν διστάζουν να τις μοιραστούν με το κοινό.

Πρόσφατα οι δυο τους απολάμβαναν τις διακοπές τους στην Ευρώπη, αφού βρέθηκαν στο Παρίσι και το Μιλάνο, όπου η Βella συμμετείχε στις εβδομάδες μόδας, απολαμβάνοντας δουλειά και διακοπές με τον αγαπημένο της.

Εδώ που τα λέμε, μια ελεύθερη πτώση ως δώρο γενεθλίων, δεν είναι κακή ιδέα.