CELEBRITIES

Η Selena Gomez για τη διπολική διαταραχή λίγο πριν το νέο της ντοκιμαντέρ: «Μου έδωσε δύναμη που μίλησα δημοσίως»


Τόνια Τζάφερη

3 Νοεμβρίου 2022

Η Selena Gomez για τη διπολική διαταραχή λίγο πριν το νέο της ντοκιμαντέρ: «Μου έδωσε δύναμη που μίλησα δημοσίως»
Στις 4 Νοέμβρη κυκλοφορεί το νέο ντοκιμαντέρ της Gomez για την δική της μάχη με τις ψυχικές ασθένειες, "Selena Gomez: My mind & Me"

Είναι μια ακόμη διάσημη προσωπικότητα που φέρνει στο προσκήνιο την δική της μάχη με τις ψυχικές ασθένειες. Διπολική διαταραχή, κατάθλιψη και αυτοάνοσα νοσήματα, ήταν μόνο κάποια από τα θέματα υγείας, με τα οποία ήρθε αντιμέτωπη η Gomez.

To 2020 η Selena αποκαλύπτει δημοσίως πως πάσχει από διπολική διαταραχή. Πρόκειται για σοβαρές διακυμάνσεις στη διάθεση και την ενέργεια ενός ατόμου, μανιακά επεισόδια όπως αλλιώς αποκαλούνται, είτε καταθλιπτικά επεισόδια. Η Gomez σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής της, είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί και σε ψυχιατρική κλινική, χωρίς τότε να έχει μιλήσει στο κοινό για το συγκεκριμένο θέμα.

Σήμερα η Selena, ύστερα από πολλή προσπάθεια και ψυχοθεραπεία, πατά πολύ καλά στα πόδια της και είναι έτοιμη να μιλήσει για τους δικούς της δαίμονες. Στο ντοκιμαντέρ της, το οποίο θα κυκλοφορήσει αύριο 4/10, παρουσιάζει αυτό ακριβώς το «ταξίδι» και τη μάχη που έδωσε με τις ψυχικές ασθένειες. Σκοπός της δεν είναι άλλος, από το να εξαλείψει το στίγμα από τέτοιες νόσους.

Jenny.Gr

Η γνωστή star και επιχειρηματίας εμφανίστηκε πρόσφατα στο "The Kelly Clarkson Show," όπου και μίλησε για όλα όσα αποκαλύπτονται στο νέο της ντοκιμαντέρ.

«Μου έδωσε πολλή δύναμη όταν μοιράστηκα με τον κόσμο τις ψυχικές μου ασθένειες», είπε αρχικά η Gomez, η οποία τα τελευταία χρόνια προσπαθεί να δώσει στα ψυχικά προβλήματα την αναγνώριση και σημασία που απαιτούν

Δεν ήταν εύκολο για εκείνη, να μοιραστεί με ολόκληρο τον κόσμο την πιο σκοτεινή πλευρά του εαυτού της, αλλά προτίμησε να επιλέξει την αλήθειά της. Η διπολική διαταραχή επηρεάζει τουλάχιστον 5.7 εκατομμύρια Αμερικανούς και η Gomez, θέλει με τον δικό της τρόπο να δείξει τόσο την υποστήριξη της, αλλά και την δική της εμπειρία.

«Όσο περισσότερο αυτογνωσία αποκτούσα, τόσο περισσότερο με θαύμαζα», είπε στη συνέχεια η 30χρονη star, η οποία νιώθει πιο έτοιμη από ποτέ να παρουσιάσει τα όσα βίωσε τα τελευταία 3 χρόνια και να εμπνεύσει όλο και περισσότερα άτομα να μην ντρέπονται για τις ψυχικές τους ασθένειες. «Οι ψυχικές ασθένειες είναι νορμάλ», δηλώνει η Gomez, τονίζοντας πως είναι προτιμότερο να είσαι αληθινός και γι' αυτό και εκείνη θέλει να πει την δική της περιπέτεια.

Πλέον μετά από πολλή δουλειά με τον εαυτό της και τους κατάλληλους ειδικούς, η Selena δηλώνει πολύ πιο υγιής ψυχικά και είναι ικανή να ελέγξει καλύτερα τα συναισθήματά της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.