CELEBRITIES

Irina Shayk και Bradley Cooper ξανά μαζί; Η σέξι φωτογραφία τους από το Halloween


Τόνια Τζάφερη

8 Νοεμβρίου 2022

Irina Shayk και Bradley Cooper ξανά μαζί; Η σέξι φωτογραφία τους από το Halloween
Η Irina με sexy pin-up girl μεταμφίεση, κάθεται στα πόδια του αρκούδου- Bradley Cooper και οι φήμες για επανασύνδεση του πρώην ζευγαριού γίνονται πιο έντονες από ποτέ

Bradley και Irina χώρισαν το 2019, ήταν μαζί από το 2015 και το 2017 απόκτησαν μια κόρη.

Οι δυο τους έχουν μιλήσει αρκετές φορές για τις καλές σχέσεις που διατηρούν ακόμη και μετά τον χωρισμό τους (κάτι που φαίνεται), ωστόσο φαίνεται πως ο έρωτας ανάμεσα τους δεν έχει σβήσει τελικά.

Λίγο μετά τον χωρισμό τους, η Shayk έβγαινε με τον Kanye West, αλλά όποια και αν ήταν η μεταξύ τους σχέση δεν κράτησε και πολύ. Παράλληλα ο Cooper έβγαινε με την Huma Abedin (σύμβουλο της Hilary Clinton), ωστόσο και πάλι δεν εξελίχθηκε σε σοβαρή σχέση.

Και ερχόμαστε στο καλοκαίρι που πέρασε, όπου Cooper και Shayk έκαναν την εμφάνιση τους και τα πρώτα δημοσιεύματα, τα οποία μιλούσαν για επανασύνδεση του ζευγαριού.

Οι δυο τους, μαζί με την κόρη τους, είχαν περάσει μαζί οικογενειακές στιγμές στις Μπαχάμες, με άτομα από το κοντινό τους περιβάλλον να κάνουν λόγο για όμορφες, οικογενειακές στιγμές, κάτι το οποίο είχε λείψει και στους δυο. «Ήταν μία πραγματική, οικογενειακή απόδραση και σκέφτονται να γίνουν ξανά ζευγάρι», ανέφεραν χαρακτηριστικά τότε τα δημοσιεύματα.

Το αλέρτ επανένωσης φούντωσε ακόμη περισσότερο όταν το γνωστό μοντέλο μοιράστηκε και μια κοινή εικόνα με τον πρώην σύζυγο της. Ωστόσο τίποτα ακόμη δεν ήταν σίγουρο.

Έτσι και αυτήν τη φορά η Shayk μοιράζεται με το κοινό της κάποιες εικόνες από τις ημέρες του Halloween, όπου εκείνη με μια άκρως σέξι εμφάνιση, κάθεται στα πόδια ενός αρκούδου. Στην λεζάντα μάλιστα υπάρχει και το υπονοούμενο «Bear with me».

Και θα μας πεις, που ξέρουμε εμείς, ότι αυτός ο μεταμφιεσμένος αρκούδος, είναι ο Bradley. Σου έχουμε όμως και τις αποδείξεις. Την ημέρα του Halloween, όπου τα παιδιά χτυπούν με τις στολές τους από πόρτα σε πόρτα για γλυκά, μαζί με τους γονείς τους, το πρώην ζευγάρι, είχε συνοδέψει την κόρη του. Και ναι, σωστά μάντεψες, την είχε συνοδέψει μεταμφιεσμένο, με τον Cooper να είναι ντυμένος αρκούδος και την Shayk σέξι pin-up girl.

Jenny.Gr
@dailymail

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.