CELEBRITIES

Evan Peters: 10 πράγματα που δεν ξέραμε για τον ηθοποιό πίσω από τον σκοτεινό Τζέφρι Ντάμερ


JTeam

12 Νοεμβρίου 2022

Evan Peters: 10 πράγματα που δεν ξέραμε για τον ηθοποιό πίσω από τον σκοτεινό Τζέφρι Ντάμερ
Όλοι μιλούν για τον αποτροπιασμό των εγκλημάτων του Τζέφρι Ντάμερ μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Netflix «Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story». Ποιος είναι όμως ο ηθοποιός που κατάφερε να ενσαρκώσει ανατριχιαστικά τον περιβόητο κατά συρροή δολοφόνο;

Στις 21 Σεπτεμβρίου η διαδικτυακή πλατφόρμα του Netflix υποδέχτηκε την πρώτη σεζόν της αμερικανικής βιογραφικής αστυνομικής σειράς των Ryan Murphy και Ian Brennan, με τίτλο «Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story», η οποία εστιάζει στις δολοφονίες του διαβόητου κατά συρροή δολοφόνου, Jeffrey Dahmer.

Σχεδόν ενάμιση μήνα αργότερα, η viral σειρά τοποθετείται στις 10 top τηλεοπτικές σειρές παγκοσμίως και όλοι εξακολουθούν να μιλούν όχι μόνο για τις αποτρόπαιες εγκληματικές ενέργειες του Ντάμερ αλλά κυρίως, για το υποκριτικό ταλέντο του ηθοποιού που κατάφερε να ενσαρκώσει ανατριχιαστικά τον άνθρωπο που κρυβόταν πίσω από τις δολοφονίες 17 νεαρών ανδρών για πάνω από μια δεκαετία. Φυσικά, δεν είναι άλλος από τον Evan Peters.

Εάν είστε λάτρεις των horror σειρών, τότε ίσως έχετε γνωρίσει προ πολλού τον κορυφαίο ηθοποιό μέσα από τη συμμετοχή του στην κλασσική σειρά τρόμου American Horror Story, από την οποία αναδείχθηκε ως ηθοποιός, υποδυόμενος πολλαπλούς ρόλους σχεδόν σε όλες τις αυτόνομες σεζόν του τηλεοπτικού σόου. Παρόλο λοιπόν που δεν αποτελεί νέο πρόσωπο και έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές σειρές και ταινίες, ο Evan Peters συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα πάνω του ως Jeffrey Dahmer. Ας δούμε λοιπόν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον Evan Peters.

Διαβάστε την συνέχεια στο monopoli.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.