CELEBRITIES

O Jeff Bridges έφτασε κοντα στον θάνατο, αλλά καταφερε να συνοδέψει την κόρη του στον γάμο της


JTeam

12 Νοεμβρίου 2022

O Jeff Bridges έφτασε κοντα στον θάνατο, αλλά καταφερε να συνοδέψει την κόρη του στον γάμο της
Credit: MCKENZIE SMITH FOR TANYA MENONI
O Χολιγουντιανός ηθοποιός μιλά για πρώτη φορά για την δύσκολη περιπέτεια της υγείας του, με τον καρκίνο και τον covid, καταφέρνοντας όμως να σταθεί δίπλα στην κόρη του, στην πιο ιδιαίτερη στιγμή της

Ιδιαίτερα συγκινητικός ήταν ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος το 2020 διαγνώστηκε με λέμφωμα Non Hodgkin. Λίγους μήνες αργότερα, νόσησε και με covid, γεγονός που επιδείνωσε δραματικά την κατάσταση του, με τον ίδιο να μην μπορεί να σταθεί ούτε όρθιος. Ο οργανισμός του, ήταν καταβεβλημένος, ο ίδιος ένιωθε παραιτημένος και έτοιμος να φύγει από την ζωή. Μέσα από πίστη και πολλή προσπάθεια όμως, ο Jeff Bridges κατάφερε όχι μόνο να συνοδέψει την κόρη του, στον γάμο της, αλλά και να χορέψει μαζί της.

"Ο πρώτος στόχος ήταν το πόσο πολύ μπορώ να σταθώ όρθιος” είπε στη συνέντευξή του, εξηγώντας πως ξεκίνησε θεραπείες για να μπορέσει να αυξήσει τα βήματα που κάνει και να ισορροπήσει την αναπνοή του ενώ χρησιμοποιούσε συσκευή οξυγόνου. Στην αρχή μπορούσε να σηκωθεί για μόλις 45 δευτερόλεπτα.

"Τελικά μετά από πολλή προσπάθεια με ειδικούς, μια μέρα είπα 'ίσως μπορώ να το κάνω, ξέρετε'. Και τελικά όχι μόνο περπάτησα μαζί της στην εκκλησία αλλά χόρεψα και στη γαμήλια δεξίωση. Ήταν καταπληκτικά”, είπε ο 72χρονος ηθοποιός.

«Δεν είχα άμυνες. Αυτό κάνει η χημειοθεραπεία - γονατίζει όλο το ανοσοποιητικό. Δεν είχα τίποτα για να αγωνιστώ. Κι έπειτα η Covid έκανε τον καρκίνο μου να φαίνεται ένα τίποτα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Bridges στην προσφατη συνέντευξη του, στην Independent.

«Βρέθηκα αρκετά κοντά στο θάνατο. Οι γιατροί συνέχιζαν να μου λένε "Jeff, πρέπει να παλέψεις. Δεν παλεύεις". Βρισκόμουν σε mode παραίτησης. Ήμουν έτοιμος να φύγω. Χόρευα με το θάνατό μου».

Αποδείχτηκε πως τελικά ο ηθοποιός, κατάφερε να σταθεί σε αυτήν την ιδιαίτερη ημέρα για την κόρη του, στο πλευρό της και να χορέψει και τον γαμήλιο χορό μαζί της, πιστεύοντας λίγο περισσότερο στα θαύματα μετά την δύσκολη περιπέτεια υγείας του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.