CELEBRITIES

H Cara Delevigne ταξιδεύει στον «Planet Sex»: Όσα θα δούμε στο νέο ντοκιμαντέρ για τη σεξουαλικότητα


JTeam

14 Νοεμβρίου 2022

H Cara Delevigne ταξιδεύει στον «Planet Sex»: Όσα θα δούμε στο νέο ντοκιμαντέρ για τη σεξουαλικότητα
@caradelevigne
Κυκλοφόρησε το trailer του «Planet Sex», του νέου ντοκιμαντέρ του BBC στο οποίο η Cara Delevigne ανακαλύπτει περισσότερο την σεξουαλικότητα της, μέσα από ερωτικές δραστηριότητες και σεμινάρια

Ένα πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ έχει ετοιμάσει η Cara Delevigne και το ΒΒC με τίτλο «Planet Sex», το οποίο αφορά τόσο το ευρύτερο θέμα της σεξουαλικότητας όσο και συγκεκριμένα τη δική της εμπειρία, μέχρι σήμερα. Προκειμένου να ανακαλύψει περισσότερο τον ερωτικό της κόσμο, το γνωστό μοντέλο συμμετέχει σε σεμινάρια αυνανισμού, ταξιδεύει σε διάφορες πόλεις προκειμένου να εμβαθύνει στους διάφορους τρόπους με τους οποίους εκδηλώνεται η σεξουαλικότητα σε όλο τον κόσμο και μιλά για το προσωπικό σεξουαλικό της ταξίδι.

«Βγαίνω με άντρες, αλλά ναι, αγαπώ τις γυναίκες- και όλους τους υπόλοιπους», λέει το 30χρονο μοντέλο στο teaser trailer. «Υπάρχουν τόσα πολλά να μάθω για τον κόσμο του σεξ - και θέλω απαντήσεις».

Στο trailer, εμφανίζεται να ταξιδεύει από το Λος Άντζελες στο Τόκιο προκειμένου να αποκτήσει εικόνα για τις πολιτισμικές διαφορές όσον αφορά στην ερωτική απόλαυση. Στη συνέχεια, συναντά drag queens και sexperts και παρακολουθεί ένα σεμινάριο αυνανισμού, όπου της λένε να «αρχίσει να αυνανίζεται τώρα». «Αυτή η queer ενέργεια μου δίνει ζωή!», φωνάζει λίγο αργότερα ενώ βρίσκεται σε μια παρέλαση Pride.

Το γνωστό μοντέλο έχει μιλήσει ανοιχτά για τη δική της σεξουαλικότητα, έχοντας προσδιοριστεί ως pansexual - ενώ μέσα από το ντοκιμαντέρ αυτό, είπε πως οι σεξουαλικές εμπειρίες που βίωσε, την ανάγκασαν να βγει από τη ζώνη ασφαλείας της και σε ορισμένες περιπτώσεις, την έκαναν να συνειδητοποιήσει τη σεξουαλική της άγνοια.

«Στη ζωή μου, είχα σίγουρα πολλή εσωτερικευμένη ομοφοβία και ντροπή», ομολογεί, εξηγώντας πως το το σεμινάριο αυνανισμού την έβγαλε ακόμη και «σεμνότυφη».

Η Delevigne μιλά επίσης και για το σεμινάριο αυνανισμού:

«Πήγα στο σεμινάριο αυνανισμού νομίζοντας ότι θα ήταν αίθουσα διδασκαλίας και θα είχα σημειωματάριο, και αντ' αυτού ήταν ένα ροζ, δερμάτινο στρώμα γυμναστικής στο πάτωμα, με έξι άτομα να λένε: "Λοιπόν, βγάλε το εσώρουχό σου. Αυτό είναι το λιπαντικό"», είπε σε δημοσιογράφους στην προώθηση του Planet Sex στις Κάννες τον περασμένο μήνα.

Jenny.Gr

«Δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι ήμουν σεμνότυφη. Νομίζω ότι είμαι αρκετά μοντέρνο, νεαρό, κουλ κορίτσι, το οποίο δέχεται τα πάντα, αλλά τους είπα: "Συγγνώμη τι;. Όχι, με τίποτα, δεν θα το κάνω αυτό". Έκανα ό,τι ένιωθα άνετα να κάνω», πρόσθεσε.

Το μοντέλο εξομολογήθηκε πως τελικά το πρότζεκτ τής «άνοιξε τόσο πολύ τα μάτια».

Jenny.Gr

«Αισθάνομαι ότι το χρειαζόμουν αυτό στη ζωή μου, ειλικρινά», είπε, σύμφωνα με το Vanity Fair. «Ίσως όχι για να το κάνω στην κάμερα - εννοώ, αυτό ήταν κάτι που ήθελα να κάνω για άλλους, αλλά όσον αφορά εμένα, μεγάλωσα πολύ».

Και πρόσθεσε: «Είχα επιλέξει να κάνω ένα βήμα πίσω από τον έρωτα και τις σχέσεις για λίγο καιρό πριν το κάνω αυτό και με έκανε να συνειδητοποιήσω ξανά πόσο ανάγκη είχα να διορθώσω ορισμένα πράγματα στη ζωή μου και να προχωρήσω από εκεί. Πραγματικά μεγάλωσα πολύ».

Το Planet Sex κάνει πρεμιέρα στις 29 Νοεμβρίου στο Hulu.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.