CELEBRITIES

Taylor Swift: Χάος με τα εισιτήρια για το tour - Κράσαρε το Ticketmaster, μέχρι και $22.700 η τιμή μεταπώλησης


JTeam

16 Νοεμβρίου 2022

Taylor Swift: Χάος με τα εισιτήρια για το tour - Κράσαρε το Ticketmaster, μέχρι και $22.700 η τιμή μεταπώλησης
«Ιστορικά πρωτοφανής ζήτηση» για την περιοδεία 52 ημερών της Taylor Swift στις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία επέστρεψε μετά από 5 χρόνια στις συναυλίες με το «The Eras Tour»

Το ότι η Taylor Swift έχει τεράστια απήχηση το ξέραμε, το ότι θα γινόταν χαμός με τα εισιτήρια για το νέο της tour ήταν αναμενόμενο για όλους. Για όλους εκτός από το Ticketmaster, την επίσημη πλατφόρμα πώλησής τους, η οποία κράσαρε λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της έναρξης προπώλησης. Το κοινό έκανε sold out τα εισιτήρια για το νέο tour της Swift σε χρόνο ρεκόρ, αλλά το site του Ticketmaster «έπεσε» πολλές φορές, μην μπορώντας να ανταπέξελθει στους χρήστες που προσπαθούσαν να κλείσουν μια θέση.

Jenny.Gr

Η star σπάσει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο με το νέο της άλμπουμ "Midnights" -έγινε μάλιστα η πρώτη καλλιτέχνης με 10 τραγούδια ταυτόχρονα στο top10 του Billboard- και επιστρέφει σε περιοδεία μετά από 5 χρόνια απουσίας από τη σκηνή. Οι fans ανέφεραν ότι περίμεναν σε ηλεκτρονικές ουρές έως και οκτώ ώρες και πολλοί διαπίστωσαν ότι είχαν αργήσει να αγοράσουν εισιτήρια, τα οποία κοστίζουν από 49 έως 449 δολάρια. Ενώ η προπώληση των εισιτηρίων ήταν αρχικά ανοιχτή μόνο για τους Swifties που επιλέχθηκαν ως «διαπιστευμένοι» - ένα σύστημα που δημιουργήθηκε για να αποτρέψει τα bots και τους scalpers - ορισμένα εισιτήρια είχαν ήδη μπει σε ιστοσελίδες μεταπώλησης, προς 22.700 δολάρια το καθένα.

Το «The Eras Tour» είναι η πρώτη περιοδεία της Taylor μετά το «Reputation Stadium Tour», του 2018, που έσπασε το ρεκόρ της περιοδείας με τα υψηλότερα έσοδα στις ΗΠΑ από τότε που το Billboard Boxscore άρχισε να καταγράφει τα δεδομένα των περιοδειών το 1990. Η περιοδεία «Reputation Stadium Tour», για την προώθηση του ομώνυμου άλμπουμ «Reputation» (2017), συγκέντρωσε έσοδα ύψους 345,7 εκατομμυρίων δολαρίων και πούλησε πάνω από 2,9 εκατομμύρια εισιτήρια, αποτελώντας τη μεγαλύτερη περιοδεία της μέχρι σήμερα. Με τέσσερα νέα albums έκτοτε, η φετινή περιοδεία ίσως σπάσει ένα ακόμη ρεκόρ, όπως όλα δείχνουν ήδη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.