CELEBRITIES

Giorgia Meloni: Η απάντηση στα σχόλια επειδή πήρε την 6χρονη κόρη της στη G20: «Δεν σας αφορά πώς θα τη μεγαλώσω»


JTeam

17 Νοεμβρίου 2022

Giorgia Meloni: Η απάντηση στα σχόλια επειδή πήρε την 6χρονη κόρη της στη G20: «Δεν σας αφορά πώς θα τη μεγαλώσω»
Twitter/ @GiorgiaMeloni
Η αποστομωτική της απάντηση απέναντι στους επικριτές της

Η Giorgia Meloni εμφανίστηκε στη Σύνοδο της G20 στο Μπαλί με την 6χρονη κόρη της, Ginevra και απάντησε σε όσους την επέκριναν γι' αυτό. «Έχω δικαίωμα να κάνω ό,τι μπορώ για το έθνος, χωρίς να στερήσω από την Ginevra την μητέρα της», είναι ένα μόνο μέρος από την τοποθέτησή της απέναντι στα ιταλικά ΜΜΕ που σχολίασαν έντονα τη σχετική απόφαση της πρωθυπουργού της χώρας μιας και το πρόγραμμά της στη Σύνοδο ήταν εξαιρετικά φορτωμένο.

Η πρωθυπουργός της Ιταλίας απάντησε απέναντι στην αρνητική κριτική με μια ανάρτηση στα social media.

«Ενώ επιστρέφω στην Ιταλία έπειτα από δύο ημέρες αδιάκοπης δουλειάς, για να εκπροσωπήσω με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την Ιταλία στην G20 του Μπάλι, διαπιστώνω ότι προέκυψε μια απίστευτη συζήτηση σχετικά με το αν ήταν σωστό ή όχι, που πήρα μαζί μου την κόρη μου, σε τετραήμερο ταξίδι. Η ερώτηση που θέλω να κάνω σε όσους ξεκίνησαν αυτή τη συζήτηση, είναι: θεωρείτε, δηλαδή, ότι σας αφορά, ως θέμα, το πώς θα πρέπει να μεγαλώσω την κόρη μου; Διότι θα σας ενημερώσω για κάτι: δεν σας αφορά. Έχω το δικαίωμα να ανταπεξέρχομαι στις μητρικές μου υποχρεώσεις όπως νομίζω, και έχω δικαίωμα να κάνω ό,τι μπορώ για το έθνος αυτό χωρίς, όμως, να στερήσω από την Ginevra την μητέρα της. Ελπίζω η απάντηση αυτή να είναι αρκετή για να σας κάνει να ασχοληθείτε με πιο σημαντικά θέματα, τα οποία να περιστρέφονται γύρω από την αρμοδιότητά σας».

Στο πλευρό της Meloni τάχθηκε και ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Jouzepe Conte, υπενθυμίζοντας ότι και ο ίδιος είχε πάρει μαζί του τον 11χρονο γιο του, στη Σύνοδο της G20 στην Ιαπωνία, το 2019. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος σε σχετική ανάρτηση: «Αμφισβητώ την πρωθυπουργό για τις επιλογές της που αφορούν τους λογαριασμούς της ενέργειας, την εξωτερική πολιτική, τους φοροφυγάδες και την στήριξη των ασθενέστερων πολιτών. Σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο θέμα όμως, τάσσομαι στο πλευρό της, χωρίς κανένα δισταγμό».

Η κυβέρνηση της Meloni ορκίστηκε τον Οκτώβριο στο προεδρικό μέγαρο Κυρινάλιο της Ιταλίας. Η κυβερνητική ομάδα απαρτίζεται από την πρωθυπουργό, είκοσι τέσσερις υπουργούς και έναν υφυπουργό παρά τον πρωθυπουργό. Συνολικά, έξι υπουργοί είναι γυναίκες. Εννέα ανήκουν στα Αδέλφια της Ιταλίας, πέντε στην Λέγκα, πέντε στην Φόρτσα Ιτάλια και πέντε είναι τεχνοκράτες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.