CELEBRITIES

Olivia Wilde- Harry Styles: Αποφάσισαν να κάνουν «ένα διάλειμμα» μετά από 2 χρόνια σχέσης


JTeam

19 Νοεμβρίου 2022

Olivia Wilde- Harry Styles: Αποφάσισαν να κάνουν «ένα διάλειμμα» μετά από 2 χρόνια σχέσης
Ένα νέο αρκετό για να μας χαλάσει το Σαββατοκύριακο

Harry Styles και Olivia Wilde. Το ζευγάρι, που μας έπεισε ότι τελικά υπάρχουν φανταστικές σχέσεις, αποφάσισε να «κάνει ένα διάλειμμα» σχεδόν μετά από δύο χρόνια μαζί.

Η ανακοίνωση που έγινε από πρόσωπο του περιβάλλοντος του ζευγαριού πριν λίγες ώρες, ήταν αρκετή για να χαλάσει τη διάθεση των fans. «Ο Harry κάνει περιοδείες και τώρα πηγαίνει στο εξωτερικό. Η Olivia έχει επικεντρωθεί στα παιδιά της και στη δουλειά της στο Los Angeles. Είναι μια πολύ φιλική απόφαση», είπε άνθρωπος του περιβάλλοντός τους στο People, ανακοινώνοντας παράλληλα την απόφαση να πάρουν αποστάσεις.

Η ίδια πηγή πρόσθεσε πάντως πως «είναι ακόμα πολύ στενοί φίλοι. Αυτή τη στιγμή, έχουν διαφορετικές προτεραιότητες που τους κρατούν χώρια».

Oι φήμες για τη σχέση τους επιβεβαιώθηκαν τον Ιανουάριο του 2021, όταν φωτογραφήθηκαν πιασμένοι χέρι-χέρι σε γάμο φίλου τους. Ο Styles είχε μιλήσει επιτέλους για την ίδια τον περασμένο Αύγουστο σε συνέντευξη στο Rolling Stone αν και είπε πως προτιμά να κρατά μυστική την ιδιωτική ζωή του.

Οι δυο τους ξεκίνησαν ως συνεργάτες αφού ο Styles πρωταγωνιστεί στην ταινία Don't Worry Darling, την οποία σκηνοθετεί (και συμμετέχει) η Olivia. Κι εκείνη είχε πει στο Vanity Fair ότι θέλει να κρατά ιδιωτικές τις λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή. «Δεν έχω μιλήσει ποτέ δημόσια για τη ζωή μου εκτός δουλειάς και ανακάλυψα ότι με ωφέλησε θετικά. Πάντα θα υπάρχει μια εκδοχή κάποια φήμης και νομίζω ότι μόλις αποφάσισα ότι δεν θα αφιερώνω χρόνο προσπαθώντας να τη διορθώσω ή να την ανακατευθύνω με κάποιο τρόπο».

Μέσα σε λίγο καιρό έγιναν από τα πιο αγαπημένα μας ζευγάρια, μένει να δούμε αν το «διάλειμμα» στη σχέση τους θα καταλήξει να είναι οριστικό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.