UPDATE #NOW

Η Olivia Wilde μοιράστηκε τη συνταγή για dressing σαλάτας που έριξε τον Sudeikis μπροστά από το αμάξι της


JTeam

20 Οκτωβρίου 2022

Η Olivia Wilde μοιράστηκε τη συνταγή για dressing σαλάτας που έριξε τον Sudeikis μπροστά από το αμάξι της
Instagram
Η Olivia Wilde απαντά σε όσα είπε η νταντά με ένα σαρκαστικό story στο Instagram

Η Olivia Wilde δεν έχει μόνο το δράμα της ταινίας "Don't Worry Darling", έχει και ένα στο σπίτι. Ή μάλλον είχε, όταν έφτασε η ώρα του χωρισμού της από τον Jason Sudeikis. Η νταντά έκανε αποκαλύψεις, τις οποίες διέψευσε το ζευγάρι, αλλά οι λεπτομέρειες είναι τόσο κωμικές, που θα μπορούσαν να είναι και αληθινές.

Συνοπτικά, η νταντά είπε ότι ο Jason Sudeikis έμαθε ότι η Olivia τον απατά με τον Harry Styles όταν βρήκε μηνύματα στο Apple watch της συζύγου του. Εκείνη πήγε για τα γυρίσματα του Don't Worry Darling, όπου και γεννήθηκε αυτός ο έρωτας, και έφτιαξε το special salad dressing που κάνει για την οικογένειά της. Ο Sudeikis έκανε ότι μπορούσε για να την καθυστερήσει, έπεσε μπροστά στο αυτοκίνητό της και, οκ, ίσως όλο αυτό να μην είναι και τόσο ρεαλιστικό.

Σε κάθε περίπτωση, το προσωπικό δράμα της Wilde θα γίνει σημείο αναφοράς της ποπ κουλτούρας όταν θα μιλούν για εμάς οι επόμενες γενιές και όλοι θέλαμε διακαώς να μάθουμε ποιο ήταν αυτό το τόσο πολύτιμο salad dressing. Μέχρι που η Wilde αποφάσισε να παίξει με την ιστορία και να κάνει story στο Instagram μία σελίδα από το βιβλίο της Nora Ephron "Heartburn" όπου αποκαλύπτεται αυτή η τόσο ιδιαίτερη συνταγή για dressing.

Jenny.Gr
Instagram/Olivia Wilde

«Ανακατεύεις 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα με 2 κουταλιές κόκκινο μηλόξιδο. Ανακατεύεις συνεχώς με ένα πιρούνι, προσθέτεις αργά 6 κουταλιές ελαιόλαδο μέχρι να έχεις μία κρεμώδη βινεγκρέτ. Είναι τέλεια In με λαχανικά, όπως η ρόκα και το κάρδαμο». Κοινώς, η συνταγή είναι το δικό μας λαδόξιδο.

Σε αυτό το βιβλίο, η συνταγή της σαλάτας συνδέεται με απιστία, επομένως το λες και εύστοχο αυτό το story. Είτε παραδέχεται αυτό που συνέβη είτε μάς τρολάρει πολύ πετυχημένα. Το μόνο βέβαιο είναι ότι πρόκειται για ένα πρώην ζευγάρι που δεν περιμέναμε ότι θα μάς απασχολούσε τόσο πολύ.