CELEBRITIES

Jennifer Aniston: Αυτή η σαλάτα ήταν το μεσημεριανό της για 10 χρόνια


JTeam

18 Φεβρουαρίου 2022

Jennifer Aniston: Αυτή η σαλάτα ήταν το μεσημεριανό της για 10 χρόνια
Η ηθοποιός έτρωγε την ίδια σαλάτα, κάθε μέρα, 10 χρόνια σερί. Και ήταν πιο γευστική απ' όσο θα περιμέναμε

Όλοι έχουμε ένα αγαπημένο φαγητό, το οποίο δε βαριόμαστε ποτέ. Το τρώμε ξανά και ξανά, πάντα με την ίδια ευχαρίστηση – για κάποιους είναι το παστίτσιο, για άλλους οι ρυζογκοφρέτες με χούμους, καθένας έχει το δικό του. Για την Jennifer Aniston, ήταν η «τέλεια σαλάτα», όπως την αποκαλούσε και, πράγματι, είναι ένα πιάτο που δε γίνεται να αποτύχει. Της άρεσε τόσο, που ήταν το μεσημεριανό της για 10 χρόνια.

Η αγάπη της Aniston για τις σαλάτες είναι γνωστή – την αποκάλυψε η καλύτερη φίλη και συμπρωταγωνίστριά της στα Φιλαράκια, Courteney Cox, το 2010. Μιλώντας στους LA Times, είχε αποκαλύψει ότι οι δυο τους και η Lisa Kurdow έτρωγαν μαζί το ίδιο μεσημεριανό κάθε μέρα – μία «πειραγμένη» σαλάτα Cobb.

«Δεν ήταν κανονική σαλάτα Cobb, ήταν μία Cobb που πείραζε η Jennifer, προσθέτοντας φέτες γαλοπούλας και ρεβίθια και δεν ξέρω τι άλλο. Έχει τον τρόπο της με το φαγητό, κάτι που βοηθάει πολύ. Γιατί, αν είναι να τρως την ίδια σαλάτα κάθε μέρα, 10 χρόνια σερί, πρέπει να είναι καλή, σωστά;», είχε δηλώσει.

Μετά το τέλος των Friends, η Aniston αποκάλυψε ότι ακόμη τρώει καθημερινά σαλάτα, αλλά έχει νέα συνταγή, η οποία έχει γίνει διάσημη εξαιτίας της. Δεν είναι μία βαρετή σαλάτα, μόνο με μαρούλι και κρουτόν. Έχει πλιγούρι, ψιλοκομμένο αγγούρι, μέντα, κόκκινο κρεμμύδι, ψιλοκομμένη φέτα, ρεβίθια και μερικά φυστίκια για να είναι πιο crunchy. Τουλάχιστον λαχταριστή, δεν μπορούμε να το αρνηθούμε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.